Serier | Guides

Nye serier og sæsoner på Netflix i august

AfAmanda Lee Edelstein
29. juli 2020
Foto: The Rain/Henrik Ohsten /Netflix

Del artikel

Du kan godt begynde at glæde dig til august, da Netflix som sædvanlig disker op med en række nye serier og sæsoner, der er værd at tage sig tid til at se.

Der er noget for enhver smag – uanset om du er til krimi, sangkonkurrencer, dansk drama etc. Læs mere om, hvilke nye serier og sæsoner, der kommer til Netflix i august måned i denne artikel.

The Rain sæson 3


Premiere: 06.08.2020
Sprog: Dansk
Genre: Drama, science fiction, thriller

LÆS OGSÅ: ”Jordnær science fiction” – Interview med skuespillerne fra The Rain

Du skal ikke vente meget længere, hvis du følger med i den danske serie The Rain. Tredje sæson af serien kommer nemlig til Netflix allerede i starten af august. Men det bliver dog også sidste sæson, der ruller over skærmen af den populære serie.
Se traileren til The Rain sæson 3

Sing On! Germany


Premiere: 07.08.2020
Sprog: Tysk
Genre: Reality, game-show

Elsker du diverse sangkonkurrencer? Så skal du glæde dig til den 7. august! Der får reality-programmet Sing On! Germany nemlig premiere på Netflix.

I konkurrencen skal deltagerne dyste om, hvem der rammer flest toner rigtigt. Vinderen går derfra med en præmie på over 200.000 danske kroner. Man behøver langt fra at synge godt for at deltage – man skal blot kunne ramme de rigtige toner.

Lucifer sæson 5 del 1


Premiere: 21.08.2020
Sprog: Engelsk (USA)
Genre: Krimi, drama, fantasy

Fans af serien Lucifer skal heldigvis ikke vente så meget længere, før de kan nyde deres ynglingsdjævel og -detektiv på skærmen igen. Sæson 5 af Lucifer vender nemlig tilbage til Netflix.

Men ud fra traileren at dømme, så kommer sæsonen nok ikke til at forløbe helt, som man tror. Der er nemlig uventede kræfter på spil.

LÆS OGSÅ: Lucifer sæson 5 splittes i to


Se traileren til Luficer

I AM A KILLER: Released


Premiere: 28.08.2020
Sprog: Engelsk (USA)
Genre: Dokumentar, krimi

I AM A KILLER: Released, også kaldet A Killer Uncaged, er en form for spin-off af den populære dokumentar-serie I Am a Killer.

Miniserien tager udgangspunkt i Dale Wayne Siglers liv, da han bliver prøveløsladt. Sigler har siddet i fængsel i 30 år og har endda været tildelt en dødsdom, men nu bliver han sat på fri fod i samfundet.

Cobra Kai sæson 1 og 2


Premiere: 28.08.2020
Sprog: Engelsk (USA)
Genre: Action, komedie, drama

Hvis du ikke kan få nok af karate-kid filmene fra 1980’erne, så er der gode nyheder. Serien Cobra Kai kommer nemlig til Netflix, hvilket resulterer i et gensyn med Ralph Macchio som Daniel og William Zabka som Johnny.

Godt 30 år efter All Valley Karate turneringen blusser de to fyres rivalisering nemlig op igen, og så er det ikke til at vide, hvad der sker. Både sæson 1 og 2 af Cobra Kai kommer på streamingtjenesten på samme tid.

LÆS OGSÅ: 7 klassikere du kan krydse af i ferien

Andre nye serier med premiere i august på Netflix


Tiny Creatures

07.08.2020

Kom helt tæt på de små dyr i det amerikanske landskab. Denne dokumentar og naturserie viser dig en skjult verden, som primært handler om overlevelse.

High Seas sæson 3

07.08.2020

Du kan forvente endnu mere drama og mystik i tredje sæson af High Seas (originaltitel: Alta Mar). Med et skib fra Argentina til Mexico er en forsker med en dødelig virus, der bare må stoppes.

DeMarcus Family Rules

19.08.2020

Kom med indenfor hos Jay DeMarcus, som er bassist i bandet Rascal Flatts, og hans kone Allison, der er tidligere skønhedsdronning.

La venganza de Analía

26.08.2020

Hvad gør man, når ens mors morder pludselig stiller op til præsidentvalget i Columbia? Man beslutter sig naturligvis for at tage hævn.

LÆS OGSÅ: Serier, vi glæder os til i resten af 2020

LÆS OGSÅ: Top 5: Serier du skal se i sommerferien

Del artikel

Læs mere omNetflix

Andre Serier | Guides

Mest læste