Serier | Guides

Nye serier og sæsoner på Netflix i juli 2021

AfAmanda Lee Edelstein
30. juni 2021
Foto: SkyRojo/Tamara Arranz/Netflix

Del artikel

Netflix byder endnu en gang på en række gode titler, som du kan glæde dig til at streame henover sommeren. Der venter bl.a. nye spanske, koreanske og svenske serier.


Du kan altså snildt få tiden til at gå med serierne på listen, hvis du er fan af dramaserier.

Young Royals
I begyndelsen af juli bliver coming of age-serien Young Royals, som er skabt af vores svenske naboer, gjort tilgængelig på Netflix. Serien følger, som titlen da også indikerer, unge, der er en del af eliten. Heriblandt er den svenske prins Wilhelm, som forsøger at finde sig selv, idet han sendes til kostskolen Hillerska.

LÆS OGSÅ: En ødelæggende pagt: Månedens serietip på C More

Wilhelm (Edvin Ryding, Älska mig) opdager hurtigt, at han ikke kan være sig selv på skolen. Der er trods alt visse forventninger til og opfattelser af en prins. Og derfor bliver det lige dét mere forvirrende og svært, da Wilhelm kæmper med at finde sig selv og holde sit begær for en anden på kostskolen i ave. Udover Edvin Ryding medvirker Omar Rudberg, Malte Gårdinger, Frida Argento, Nikita Uggla og Pernilla August.

Se traileren til Young Royals


Mine
Du kan få intriger for alle pengene ved at se den koreanske serie Mine.

LÆS OGSÅ: Nye serier og sæsoner på HBO Nordic i juli 2021

I Mine følger vi to kvinder, der absolut ikke mangler noget - altså rent økonomisk. Men på mange andre parametre er deres liv langt fra fyldestgørende. Af den grund ønsker de at finde ægte lykke, og intet skal stå i vejen for dem!

Virgin River, sæson 3


https://imgix.vielskerserier.dk/2021/06/VirginRiver_Season3_Episode4_00_41_20_18C.jpg
Foto: Virgin River/Netflix

Premiere: 09.07.2021
Sprog: Engelsk
Genre: Drama og romantik

Der gemmer sig et par hyggelige og romantiske serier på listen over nye serier og sæsoner på Netflix i juli 2021. Én af disse er tredje sæson af Virgin River. Har du ikke allerede stiftet bekendtskab med Virgin River, kan vi afsløre, at den omhandler sygeplejersken Melinda Monroe (Alexandra Breckenridge, This Is Us), som flytter til en lille by i det nordlige Californien.

LÆS OGSÅ: 5 serier der gør os sultne efter flere sæsoner

Livet er dog ikke helt så enkelt, som man måske skulle tro, i et lille bysamfund. Men Melinda finder sig nu alligevel til rette. I tredje sæson bliver endnu flere udfordringer sendt hendes vej. Men med gode mennesker omkring sig, kan man vist klare alt, hvad livet kaster efter én.

Se traileren til Virgin River, sæson 3


Van Helsing, sæson 5
Er du til overnaturlige væsner og masser af gys, skal du glæde dig til midten af juli, hvor femte sæson af Van Helsing bliver gjort tilgængelig på Netflix. Serien tager udgangspunkt i en alternativ verden, hvor vampyrer har fået overtaget.

Kun Vanessa Van Helsing (Kelly Overton, Legends), en efterkommer af Abraham Van Helsing, har kræfter til at stoppe vampyrerne i at dræbe alle tilbageværende mennesker.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: Gyset udebliver i ‘Dystopia’

Femte sæson af Van Helsing bliver desværre også den sidste. Du kan derfor lige nå at være med, inden slutspurten sættes ind. Og ellers er serien jo også fremragende at se henover hele sommeren.

Sky Rojo, sæson 2
Kunne du lide serien Money Heist, bør du sætte tid af til Sky Rojo (også kaldet Red Sky). De to serier er nemlig begge skabt af Álex Pina - og er spanske. Begge serier kan da også kategoriseres inden for de samme genrer, såsom krimi og action, så du skal nok blive underholdt.

LÆS OGSÅ: Comedy-legende i godt selskab i drabelig krimikomedie fra Disney+

I serien følger vi tre prostituerede kvinder, som forsøger at flygte fra deres alfons. Det er dog ikke helt så let at flygte fra sine problemer – slet ikke når alfonsen har håndlangere, der ikke har nogle skrupler, når det kommer til at få de bortløbne tilbage igen.

Se traileren til Sky Rojo, sæson 2


Andre nye serier og sæsoner på Netflix i juli 2021:


Mortel, sæson 2, premiere 02.07.2021

The Mire, premiere 07.07.2021

Atypical, sæson 4, premiere 09.07.2021

The Cook of Castamar, premiere 09.07.2021

Biohackers, sæson 2, premiere 09.07.2021

Never Have I Ever, sæson 2, premiere 15.07.2021

Masters of the Universe: Revelation, premiere 23.07.2021

Racket Boys, premiere 27.07.2021

The Snitch Cartel: Origins, premiere 28.07.2021

LÆS OGSÅ: Stream and Chill: High fashion, kokain og Ewan McGregor udgør en skøn treenighed i ‘Halston’

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: ‘Loki’ viser gode takter i seriens første to afsnit

Del artikel

Læs mere omNetflix

Andre Serier | Guides