Serier | Guides

Vi Elsker Serier anbefaler: 6 gode serier du skal se i juli

AfBrian Mogensen
6. juli 2022
(V til H) Natalia Dyer som Nancy Wheeler, Gaten Matarazzo som Dustin Henderson, Joe Keery som Steve Harrington, Joseph Quinn som Eddie Munson, Maya Hawke som Robin Buckley, Priah Ferguson som Erica Sinclair, Sadie Sink som Max Mayfield og Caleb McLaughlin

Del artikel

Sommerferien er over os, og det er nok ikke alle, der skal bruge tiden på en kridhvid bounty-strand ved azurblåt hav.

Så er det heldigt, at der er masser af nye gode serier, der kan hjælpe med rejsesavn eller at få tiden til at passere hurtigere i transit.

Her har du seks serier, du virkelig skal prioritere her i sommerferien.

Den med sære superhelte: The Boys sæson 3 (Prime Video)


Antony Starr som Homelander i 'The Boys'
Foto: Prime Video

Gulvtæppet er blevet trukket godt og grundigt væk under Homelander, men verdens stærkeste superhelt er også verdens farligste, når han er presset, og Billy Butcher og Drengene arbejder stadig på at finde en måde at befri verden for superheltene.

Anden sæson af en af de bedste superhelteserier sluttede med et brag, og den nye sæson har store sko at fylde. Men Eric Kripke og co. har gjort det før, og de afsnit, der i skrivende stund er udgivet, viser, at der er rigeligt at se frem til.

Og noget tyder på, at The Boys formår at holde kadencen både i forhold til satiren, underholdningen og den brutale og benhårde action.

Den med gys og 80’er-musik: Stranger Things sæson 4 (Netflix)


https://imgix.vielskerserier.dk/2022/06/A404C010.00086402.jpg
STRANGER THINGS. Millie Bobby Brown as Eleven in STRANGER THINGS. Cr. Courtesy of Netflix © 2022

Hawkins er ikke helt den samme siden tredje sæsons afslutning, og der er rigeligt med løse tråde, der skal bindes sammen i fjerde sæson af Stranger Things.

Nogen er flyttet til Californien, og nogen er blevet i Hawkins. Jim Hopper er væk, og hvad er der egentlig sket med russerne og monstrene fra The Upside Down?

Den med alt godt fra Sci-fi: Love, Death & Robots sæson 3 (Netflix)


https://imgix.vielskerserier.dk/2022/05/KTK_12933_R.jpg
Love, Death and Robots (V til H) Gabriel Luna som Sergeant Nielsen, Steve Blum som Private Macy og Seth Green som Private Folen in Love / Foto: Netflix / Cr. COURTESY OF NETFLIX © 2022

Er du til sci-fi? Kan du lide robotter? Hvad med rumvæsener?

Antologiserien Love, Death & Robots har formået at maksimere udbyttet af storytelling gennem en række små historier, der hver især har forskelligt fokus og sin helt egen animerede stil.

Vi elsker Love, Death & Robots af flere forskellige årsager: De mange, meget forskellige afsnit tilbyder en bred vifte at spændende historier, og på denne måde som regel rammer et afsnit eller to, der matcher vores interesser helt perfekt.

Men samtidig får vi også mulighed for at stifte nærmere bekendtskab med ting, vi måske ikke ville have valgt til, hvis vi skulle vælge selv.

Den med både hjerte og grin: Hacks sæson 2 (HBO Max)


https://imgix.vielskerserier.dk/2022/07/HACKS_202_012522_KB_19979R-medium.jpg
Jean Smart som Deborah og Hannah Einbinder som Ava / Foto: Hacks/HBO Max

Jean Smart og Hannah Einbinder fandt hurtigt rytmen i første sæson af Hacks, og serien formåede at overraske virkelig mange. Nu er de så tilbage, og det lader til at de fortsætter den gode stime i den nye sæson.

Først og fremmest, fordi en del af første sæsons fokus handlede om at bygge de to karakterer op og definere deres forhold. Det er der styr på nu.

Den med Star Wars: Obi-Wan Kenobi (Disney+)


https://imgix.vielskerserier.dk/2022/03/Obi-Wan-Kenobi.jpg
Ewan McGregor Som Obi-Wan Kenobi Foto: Obi-Wan Kenobi/Disney+

Der er et ret stort hul i historien om Obi-Wan Kenobi, fra han afleverer Luke Skywalker på Tatoonie, til han hopper med på Tusindårsfalken mod Alderaan. Hvad han har tilbragt disse år med, giver serien Obi-Wan Kenobi på Disney+ os nu indblik i.

Og vores anmelder var begejstret, og det er velfortjent, for serien kan noget, som Disney ikke helt har formået at hive hjem endnu.

Hvis du stadig er i tvivl om, hvorvidt Obi-Wan Kenobi er værd at bruge din tid på, kan jeg løfte på sløret og sige, at det er den, og det har ikke kun noget med Ewan McGregor at gøre.

Den virkelige og virkeligt uhyggelige: Undercurrent: The Disappearance of Kim Wall (HBO Max)


https://imgix.vielskerserier.dk/2022/07/820047_5922681_1920x1080-medium.jpg
Foto: Undercurrent: The Disappereance of Kim Wall/HBO Max

Raket-Madsen og UbådsMadsen var blot nogle af de ting, folk kaldte opfinderen Peter Madsen. Men efter august 2017 blev han også stemplet med titlen som morder, efter han dræbte den svenske journalist Kim Wall i ubåden, der havde givet ham et af de mange kælenavne.

Sagen blev internationalt kendt pga. sin groteske natur, og opmærksomheden om Peter Madsen blev endnu mere ekstrem.

HBO’s todelte miniserie Undercurrent: The Disappearance of Kim Wall forsøger at afdække begivenhederne, der ledte op til mordet og det retslige mediecirkus, der fulgte i hælene på den tragiske dag.

LÆS OGSÅ: Prisvindende film laves til en serie

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af 'Wisting' 3. sæson: Er dette slutningen?

LÆS OGSÅ: QUIZ: Hvor godt har du styr på de her serielokationer?

Del artikel

Andre Serier | Guides