Serier | Nyheder

5 gaveønsker til dig der elsker serier 

AfLiv Raahauge-Pedersen
13. december 2021

Del artikel

Nu nærmer julen sig med hastige skridt. Her er vores fem bud på de perfekte julegaveønsker til en ægte serienørd. Og med Ønskeskyen bliver det nu endnu nemmere at holde styr på din ønskeseddel, dele den med venner og familie og sikre dig mod at få dobbeltgaver.


Gadgets


https://imgix.vielskerserier.dk/2021/12/Gadgets.jpg

Der findes ikke noget som gadgets. Og hvis du virkelig elsker film og serier, så bør tilbehør, der kan gøre din serieoplevelse endnu federe, stå højt på din ønskeseddel.

Det kunne for eksempel være virtual reality-briller, som giver dig følelsen af at selv være til stede i historien. Eller hvad med en væg projektor, som bringer biografstemningen ind i stuen? Eller et Chromecast, som gør det nemmere at streame fra din telefon?

Tilmeld dig Ønskeskyen her og få chance for at vinde gavekort på 1.000 kr.

Spa


https://imgix.vielskerserier.dk/2021/12/AIRE-Ancient-Baths-Copenhagen-Tepidarium.jpg

De fleste elsker sikkert en tur i spa eller en gang massage som julegave.

Men selv om du forestiller dig et scenarie, hvor du kan nyde afslapningen i et boblebad til lyden af harpemusik, så ved du allerede, at dine tanker vil kredse om plottet til den sidste sæson af din yndlingsserie.

Løsningen er oplagt: Kombiner din serieafhængighed med lidt wellness ved at skrive elektrisk fodbad, ansigtsmasker og en dejlig varm morgenkåbe på ønskesedlen. Værsgo, nu kan du binge dine yndlingsserier som en sand livsnyder.

Rejser

Som en ægte serie- og filmnørd drømmer du sikkert om at dykke endnu mere ned i de fantasiuniverser, som du elsker. For Harry Potter-fanen vil drømmerejsen sikkert gå til England, hvor man kan se mange af de steder, hvor de fantastiske film er optaget. Eller hvis du er lidt mere en Game Of Thrones-fanatiker, så drømmer du sikkert om at boltre dig i Island som en ægte wildling eller tage en tur til Kings Landing AKA Dubrovnik i Kroatien.

Hvis du har været rigtig sød i år, så er en rejse måske ikke for meget at forlange. Men ellers kan gavekort til en rejse hjælpe dig på vej.

Streaming


https://imgix.vielskerserier.dk/2021/12/Streaming.jpg

Findes der noget bedre, end når der kommer en ny episode af din yndlingsserie? Måske hvis du kunne se alle de serier, du overhovedet kunne tænke dig i et helt år - bare gratis.

Ved at skrive et gavekort til streamingtjeneste på ønskesedlen er du sikker på at kunne holde dig kørende med film og serier indtil næste jul.

Merchandise


https://imgix.vielskerserier.dk/2021/12/Untitled-design-49.jpg

Vi skal da ikke glemme merchandise, som er enhver serieelskers tro følgesvend. Om det er en stormtrooper-hjelm, en batmanfigur i plastik til resten af samlingen eller en t-shirt, der fortæller, at du tilhører Ravenclaw-kollegiet, så er det helt sikkert uundværligt på din ønskeseddel.

Nu hvor julen står for døren, er det ved at være tid til at få styr på ønskesedlen. For mon ikke det allerede er begyndt at kime og klingre hos dig – og det er ikke juleklokker, der ringer i baggrunden, men din telefon med familiens evige reprimande om at sende en ønskeseddel. Ved at bruge Ønskeskyen bliver det endnu nemmere at holde styr på julegaveønskerne som en ægte boss.

Om ønskeskyen

Ønskeskyen er en digital ønskeseddel, der hjælper dig med at holde styr på dine gaveønsker. Du kan nemt og hurtigt oprette lister, hvor du gemmer dine ønsker og kan dele dem med venner og familie. Her kan de endda reservere dine gaveønsker, så̊ det er slut med at få dobbeltgaver – supersmart! Ønskeskyen findes som app til din mobil og tablet og som Ønskeskyen.dk på din computer

Vind et gavekort på 1.000 kr. fra en valgfri shop ved at tilmelde dig Ønskeskyen. Vinderen trækkes både blandt deltagere på What2Watch og Vi Elsker Serier. Tilmeld dig her.

Del artikel

Andre Serier | Nyheder

Mest læste