Serier | Nyheder

5 serier, jeg kan snakke med mine veninder om i timevis

AfFreja Hertz Tefcke
20. december 2019
Foto: True Blood / HBO Nordic

Del artikel

Der findes ikke noget bedre end at sidde sammen med veninderne, drikke kaffe (eller vin) og bare snakke om serier i evigheder – og det kan min vennegruppe i hvert fald!

Vi snakker om næsten alle serier, vi ser, og der er så mange gode at se. Vi snakker dog allermest om serier, der handler om kærlighed. Læs med her og se, hvilken serier vi kan snakke om i timevis!

Outlander


HBO Nordic med Telmore Play

Jeg kunne snakke i årevis om serien Outlander – der er simpelthen så meget at tale om i serien!

Outlander handler om en krigssygeplejerske fra 1945 (Claire (Ciatriona Balfe), der på mystisk vis bliver transporteret tilbage til 1743’ernes Skotland, hvor hun bliver smidt ind i en ukendt verden, hvor hendes liv er i fare – og hun møder den søde, flotte og meget skotske mand, Jamie (Sam Heughan).

Historien i serien er gribende og fantastisk udført, og man lærer faktisk ret meget om skotsk historie, men hvis jeg skal være helt ærlig, så kom jeg for historien, men blev for Jamie. Ham bliver der snakket meget om i min vennekreds, og der bliver snakket rigtig meget om Jamies overkrop. Og hvor smuk naturen er! Nam.

Outlander er i hvert fald værd at se sammen med veninderne eller alene – om det rent faktisk er for historien, det skotske landskab, det skotske mandskab eller noget helt tredje, så er den i hvert fald en samtalestarter!

Sex and The City


HBO Nordic med Telmore Play

Alle kender vist til Sex and The City – og selvom den efterhånden er ved at være en ældre serie, så er det altså stadig én, der kan genses.

Vi følger de fire kvinder fra new York, Charlotte (Kristin Davis), Samantha (Kim Cattrall), Miranda (Cynthia Nixon) og Carrie (Sarah Jessica Parker) og deres kærlighedsliv, op og nedture, sex – både godt og dårligt – og arbejde som moderne kvinde.

Det er en af de serier, der virkelig har det hele og ja, man kan vel heller ikke undgå at spørge sig selv: Er jeg en Miranda, Charlotte, Carrie eller Samantha?

True Blood


HBO Nordic med Telmore Play

Baller, blod, kærlighed, vampyrer og formskiftere – det er opskriften på en fantastisk, dramatisk og sexet serie, der kan starte en god samtale.

Vi følger den telepatiske servitrice, Sookie (Anna Paquin), der lever i en lille by i en tid, hvor vampyrer har ”outet” sig selv til offentligheden og lever sammen med mennesker. Sookie møder en ældre vampyr, Bill (Stephen Moyer) og bliver hevet ind i en verden af politik, sex, vampyrer, feer og blod og baller – og meget, meget mere.

Der er meget at snakke om, og helt ærligt, så er de vigtigste – og største – samtaleemner Alexander Skarsgaards numse, Joe Manganiellos overkrop og alle mændene, der er med i den og deres svedige, lækre overkroppe. Nårh ja, så snakker vi da også om historien og den store fantasi med at forelske sig, men det gør jo ikke noget for os, at de fleste kærlighedsemner i True Blood er usandsynligt pæne.

Will & Grace


Viaplay med Telmore Play

En absolut klassiker, når det kommer til serier!

Vi elsker at snakke om de sjove, søde, dramatiske og nogle gange overdrevne karakterer, der findes i Will & Grace – om det er, fordi vi relaterer til dem, deres situationer eller noget helt tredje, så kan vi altid spejle os i dem på den ene eller anden måde, og det betyder, at vi alle sammen har en favoritkarakter, et favoritafsnit og et favorit-kærlighedsemne.

Greys Hvide Verden


Viaplay med Telmore Play

Er der en serie, man kan dykke mere ned i og snakke om i timevis, end Greys Hvide Verden? Nej, vel? Der er jo også dagevis (faktisk hele 20 dage) af underholdning i de 15 sæsoner.

Man kan altid snakke om det seneste nye par, den lækre læge – som ofte bliver diskuteret, fordi vi aldrig er enige – det vilde drama, der kan variere fra at være gravid med en anden mands barn til… Et flystyrt.

Den er simpelthen bare én af de serier, der altid kan snakkes om og altid vendes og drejes!

Alle serier kan ses med Telmore Play til kun 269 kr. om måneden!

LÆS OGSÅ: Bingeværdige serier til din juleferie

LÆS OGSÅ: Den bedste julegave til seriefans

Del artikel

Andre Serier | Nyheder