Serier | Nyheder

Aktuelle serier på HBO Nordic i april

AfJonas
28. marts 2019
Aktuelle serier på HBO Nordic i april
(Foto: Game of Thrones/HBO Nordic)

Del artikel

April måned på HBO Nordic byder på en masse gode nyheder til seriefolket - blandt andet årets nok mest ventede premiere: Ottende og sidste sæson af Game of Thrones!
https://imgix.vielskerserier.dk/2019/03/unnamed-22-1.jpg
(Foto: HBO Nordic)

I det følgende kan du få en kort præsentation af serienyhederne på streamingtjenesten den kommende måned:

Veep (sæson 7)

Premiere 1. april

Dette er IKKE en joke! Sidste sæson af Veep får ganske rigtigt premiere 1. april. I denne sæson skal Selina Meyer (Julia Louis-Dreyfus) balancere privatlivet med sit politiske virke, da primærvalgene står for døren. Hun bliver bakket op af - næsten - det samme hold som tidligere, og det bliver spændende at se, hvordan folkene bag Veep får rundet serien af.

Barry (sæson 2)

Premiere 1. april

Endelig er den prisvindene dark comedy-serie Barry tilbage med en opfølger til den overbevisende første sæson. Her på redaktionen var vi over en bred kam ovenud glade for serien om seriemorder-skuespiller-aspiranten Barry, og vi ser frem til, hvilke voldsomme og komiske ting, vi skal udsættes for i anden omgang.

The Strain (sæson 4)

Alle afsnit bliver tilgængelige 1. april

I serien The Strain - der er skabt af mesterlige Guillermo del Toro og Chuck Hogan - er vi nået til 4. sæson. HBO Nordic beskriver serien på følgende vis:

"The Strain er en thrillerserie om dr. Ephraim Goodweather, leder af "Center for Disease Control Canary Team" i New York, der med sit forskerhold undersøger et mystisk virusudbrud, hvis kendetegn ligner træk fra en gammel ond vampyrslægt. Efterhånden som udbruddet breder sig, går Dr. Ephraim sammen med forskerholdet og en gruppe almindelige borgere i krig for at forsvare menneskeslægten."

I Am the Night

Alle episoder bliver tilgængelige 4. april

I Am the Night handler om hvor vidtrækkende konsekvenser det kan få, at en enkelt ung kvinde begynder at grave i sin fortid. Hovedpersonen Fauda Hodel, der blev givet væk ved sin fødsel, følger sit eget spor helt op til den berømte og indflydelsesrige gynækolog i Hollywood Dr. George Hodel, hvilket bringer en lang række skandaler frem i dagens lys.

Marvel's Cloak & Dagger (sæson 2)

Premiere 5. april

Endnu en sæson af en fed serie fra Marvel rammer nu det danske publikum, og sæson 2 af Marvel's Cloak & Dagger tegner til at blive en spændende omgang:

"Efter et voldsomt olieudslip forårsaget af virksomheden Roxxon, finder to teenagere med meget forskellig baggrund ud af, at de har superkræfter - og at de på gådefuld vis er forbundne.Tandy (Dagger) kan kaste knive af lys, og Tyrone (Cloak) har evnen til at omhylde andre i mørke. De finder hurtigt ud af, at de er bedre sammen end hver for sig, men deres spirrende følelser for hinanden gør deres i forvejen komplicerede verden endnu mere udfordrende. I hovedrollerne ses Olivia Holt og Aubrey Joseph."

Warrior

Premiere 6. april

Var du en af dem, der elskede serien Banshee med danske Ulrich Thomsen? Så er Warrior nok et godt bud på din april-serie. Warrior er nemlig skabt Jonathan Tropper, der netop lavede Banshee. Dertil kan nævnes, at historien bag serien er skrevet af ingen ringere end Bruce Lee.

Killing Eve (sæson 2)

Premiere 8. april

Killing Eve behøver ingen nærmere præsentation, og hos Vi Elsker Serier var der også mange hjerter hele vejen rundt til sæson 1. Sæson 2 starter et halvt minut efter sæson 1 sluttede, så Eve er fuldstændig chokket og Villanelle er forsvundet. Du kan se trailer til sæson 2 her:

Game of Thrones (sæson 8)

Premiere 15. april

Nu er ventetiden snart forbi! Ottende og sidste sæson af verdens mest populære serie Game of Thrones er nu kun et par uger væk. Det bliver ekstremt interessant at se, hvem der ender på jerntronen, men mindst lige så meget glæder vi os til at få svar på, hvor mange plottråde skaberne af serien når at binde sammen. Du kan se trailer til den nye sæson her:

Gentleman Jack

Premiere 23. april

Danske Sofie Gråbøl medvirker i serien Gentleman Jack, der har premiere på HBO Nordic i sidste halvdel af april. Streamingtjenesten skriver følgende om serien i pressematerialet:

"Gentleman Jack er en historisk dramaserie skabt af Sally Wainwright med Suranne Jones (Doctor Foster) i hovedrollen som landejer og industrialist, Anne Lister. Anne vender tilbage til hjemstavnen Shibden Hall, West Yorkshire i 1832, efter at have brugt nogle år på at rejse, studere og klatre op ad den sociale rangstige. Serien følger den progressive Lister og de relationer og interesser, hun opbygger, alt imens hun ændrer både hus og forretning – og indleder jagten på en hustru. Manuskriptet er baseret på Anne Listers dagbøger, der er skrevet i kodesprog."

Vi Elsker Serier ønsker alle en god fornøjelse med serierne i april.

Læs også: Aktuelle serier på HBO Nordic i marts

Læs også: Aktuelle serier på HBO Nordic i februar

Del artikel

Andre Serier | Nyheder