Serier | Nyheder

Aktuelle serier på HBO Nordic i maj

AfJonas
30. april 2019
Aktuelle serier på HBO Nordic i maj
(Foto: Game of Thrones: The Last Watch/HBO Nordic)

Del artikel

Mangler du inspiration til seriekiggeriet i maj - så læs med her, hvor vi anbefaler, hvad du kan se på HBO Nordic den kommende måned.
https://imgix.vielskerserier.dk/2019/04/unnamed-40.jpg

Channel Zero: The Dream Door

Premiere 2. maj

Er gys din favoritgenre? I så fald anbefaler vi, at du råbinger Channel Zero: The Dream Room fra torsdag d. 2. maj. HBO Nordic skriver følgende om serien i sit pressemateriale:

"Antologiserien Channel Zero er baseret på gyserhistorier fra online-siden creepypasta.com. I denne sæson er det historien "Hidden Door", skrevet af Charlotte Bywater, der er omdrejningspunkt. Historien handler om det nygifte par Jillian (Maria Sten) og Tom (Brandon Scott), som har en del hemmeligheder for hinanden. Da de finder en skjult dør i kælderen, vælter skeletterne ud af skabet og truer ikke blot ægteskabet, men også deres liv."

Hele sæsonen bliver tilgængelig på én gang.

Chernobyl

Premiere 7. maj

Hvis der er en serie som jeg har glædet mig mest til i maj på HBO Nordic, så er det Chernobyl. Dette navn, der betegner den uhyrlige atomkatastrofe har jo nærmest fået djævelske associationer på mytologisk niveau, og når man dertil lægger en perlerække af dygtige skuespillere på rollelisten (jeg glæder mig personligt til at se Stellan Skarsgård), ja så er der ingen grund til at snyde sig selv for denne miniserie.

Du kan se trailer til Chernobyl her:

Miracle Workers (sæson 1)

Premiere 9. maj

Fra den 9. maj er hele første sæson af serien Miracle Workers med Daniel Radcliffe og Steve Buscemi tilgængelig på HBO Nordic. Serien blander humor med skæve filosofiske pointer, og hvis du vil teases, kan du læse vores anmeldelse af serien her - på eget ansvar!

Our Cartoon President (sæson 2)

Premiere 13. maj

Er det humor du er kommet for i maj måned, vil vi klart anbefale dig at dykke ned i animationskomedien Our Cartoon President. Offeret i denne serie er 'vores allesammens' Præsident Trump, der konstant formår at komme galt afsted - og dermed gøre sig selv til grin. Nogle ville mene, at han klarer dette udemærket i virkeligheden, og man kan da også uden tvivl genkende både kropssprog, talemåder og ideer fra det virkelige livs Trump i denne serie.

Læs vores anmeldelse af første sæson af Our Cartoon President her.

HONOURABLE MENTION:

Game of Thrones: The Last Watch (film)

Premiere 27. maj

Med filmen Game of Thrones: The Last Watch bevæger vi os - som site med seriefokus - naturligvis ud i en mindre form for kategoriforvirring. Men... da temaet for dokumentarfilmen er serieN over alle serier (pt. i hvert fald), synes vi godt at vi kan forsvare at bringe nyheden om dens premiere på HBO Nordic i slutningen af maj som en del af disse linier. Filmen kan jo passende ses, når man er færdig med sidste sæson af hitserien, der har tryllebundet millionvis af seere verden over gennem det seneste årti.

Andre premiere-serier på HBO Nordic i maj:

On Tour with Asperger's are Us - Premiere 1. maj
State of the Union - Premiere 7. maj
My Dad Wrote a Porno - Premiere 12. maj
Curfew - Premiere 15. maj
Years and Years - Premiere 22. maj

Vi Elsker Serier ønsker alle god fornøjelse med serierne i maj!

Læs også: Aktuelle serier på HBO Nordic i april

Læs også: Aktuelle serier på HBO Nordic i marts

Del artikel

Andre Serier | Nyheder