Serier | Nyheder

Aktuelle serier på HBO Nordic - sommeren 2019

AfJonas
27. juni 2019
Aktuelle serier på HBO Nordic - sommeren 2019
(Foto: Snowfall/HBO Nordic)

Del artikel

Sommeren er nu kommet til HBO Nordic, og det betyder et overflødighedshorn af fede serier i juli og august.
https://imgix.vielskerserier.dk/2019/06/unnamed-61.jpg
(Foto: HBO Nordic)

Vi skal stifte bekendtskab med en svensk kult-instruktør, Russell Crowe i large, skilsmisseproblemer, hårde stoffer og magt, magt, magt! God fornøjelse...

Gösta

Premiere 1. juli

Gösta er skabt af Lukas Moodysson, som de fleste nok vil kende fra kult-klassikeren Fucking Åmål. Serien er HBO Nordics første svenske serie og på premieredagen vil hele 4 af seriens 12 afsnit blive tilgængelige.

Du kan se trailer til Gösta her:

The Loudest Voice

Premiere 1. juli

Er du politisk interesseret og måske særligt i den indflydelse den moderne verdens massemedier har på vores samfund, ja så er The Loudest Voice med Russell Crowe i hovedrollen som Roger Ailes formentlig lige noget for dig. Du kan også se frem til gæsteoptrædener fra Naomi Watts (Twin Peaks The Return og King Kong) og Sienna Miller (Alfie og American Sniper).

Du kan få et interessant indblik i seriens tilblivelse i denne 'The making of'-video:

Divorce (sæson 3)

Premiere 2. juli

Jeg holdt - som de fleste - meget af Sarah Jessica Parker i Sex and the City, og Thomas Haden Church har begået en af de mest mindeværdige præstationer - i min verden - i kultklassikeren Sideways fra 2004. De to udgør hovedrollerne i Divorce, som er tilbage med sin tredje sæson i begyndelsen af juli.

HBO Nordic præsenterer serien på denne måde:

"HBO-komedien med Sarah Jessica Parker og Thomas Haden Church er tilbage i bedste bittersøde og tragikomiske stil med en tredje sæson. Det midaldrende forstadspar Frances og Robert var godt trætte af hinanden i første sæson, og det hjalp ikke på stemningen, at Robert opdagede, at Frances havde en affære. Parret kastede sig ud i en mere eller mindre absurd skilsmisse, hvor alle kneb og knastør humor blev brugt for at få den anden ned med nakken. I anden sæson måtte de så håndtere konsekvenserne af deres seperation og lære at bygge tilværelsen op på ny på egen hånd. Og det skulle vise sig ikke at være så let."

Snowfall (sæson 3)

Premiere 11. juli

Er du en af dem, der altid har ønsket dig, at Goodfellas bare blev ved og ved... og ved. At det faktisk var en serie. Så burde du nok give Snowfall en chance. Serien handler om kokainens indtog i Los Angeles, og du kan allerede nu se sæson 1 og 2 på HBO Nordic.

Du kan se den fede trailer til sæson af Snowfall her:

Succession (sæson 2)

Premiere 12. august

Først sæson af Succession fra sidste år blæste os bagover (læs vores anmeldelse her). Serien - om magtkampene internt i familien Roy - er ekstremt spændende, og dette krydres med stærkt og vedkommende skuespil fra stort set alle medvirkende. Et helt klart must-see her på HBO Nordic i sommeren 2019.

Du kan se teaser til den nye sæson af Succession her:

Power (sæson 6)

Premiere 26. august

Power er en af de serier, vi her på redaktionen er blevet mest positivt overraskede over. Vores forventninger var ikke store inden, men vi blev hurtigt hooked, og Power er en af de senere års mest binge-værdige serier.

HBO Nordic skriver følgende om serien i deres pressemateriale:

"James “Ghost” St. Patrick har det hele: En smuk kone, et penthouselejlighed på Manhattan og New York hotteste nye natklub – Truth. Da dens succes vokser, vokser Ghosts planer om at bygge et imperium også. Der er blot et problem: Når han ikke er i klubben, står han i spidsen for byens mest indbringende narkonetværk, der kun sælger til de rige og magtfulde. Ghost er blevet forført af drømmen om et liv, der respekterer loven, så spørgsmålet er, om han kan ændre løbebane? Blandt de medvirkende finder man Omari Hardwick, Naturi Naughton, Joseph Sikora, Lela Loren og Curtis "50 Cent" Jackson."

Yderligere premierer på HBO Nordic:

Trust Me - 1. juli
El Pionero - 14. juli
The Unsettling - 15. juli
Killjoys (sæson 5) - 20. juli
Lambs of God - 1. august
Pico De Nablina - 5. august
Light As A Feather (sæson 2A) - 20. august
Beforeigners - 21. august
The Affair (sæson 5) - 26. august

Vi Elsker Serier ønsker alle en god sommer på HBO Nordic og vi ses til september!

Læs også: Aktuelle serier på HBO Nordic i juni

Læs også: Aktuelle serier på HBO Nordic i maj

Del artikel

Andre Serier | Nyheder