Serier | Nyheder

Aktuelle serier på Netflix i november

AfFreja Hertz Tefcke
7. november 2019
Foto: The Crown/Des Willie / Netflix

Del artikel

I november byder Netflix på en del nye sæsoner, nye serier og lidt tidlig julehygge. Her er de serier, jeg glæder mig allermest til på Netflix i november.

Atypical (sæson 3)


1. november

Atypical handler om en ung mand, der lider af autisme og er lettere besat af pingviner. Den lyder umiddelbart til at være en atypisk (tøhø) serie, der har meget at byde på!

Sam (Keir Gilchrist) begynder sit første år på college og får en del udfordringer på sin vej; at få nye venner og at håndtere sit nye skema – og så er der selvfølgelig det evige spørgsmål om kvinder og alt muligt andet, der både forvirrer og interesserer ham.


The Stranded (sæson 1)


14. november

The Stranded virker til at blive en interessant serie, og jeg er spændt på at se den, da der synes at være en Lost-vibe over den.

Den 18-årige Kraam (Darren Keilan) overlever en altødelæggende tsunami på en afsides ø midt i Andamanhavet sammen med 36 andre studerende fra en elitær privatskole.

Da mystiske ting begynder at ske på øen, bliver det hurtigt klart for de overlevende, at ingen kommer og redder dem, og Kraam må derfor redde gruppen.

Se traileren her:


The Crown (sæson 3)


17. november

Netflix er tilbage med The Crown! Denne gang med et nyt cast, der portrætterer de ældre monarker! Jeg glæder mig nu allermest til at se Olivia Colman (kendt fra Fleabag) i rollen som dronning Elisabeth og til at se, hvordan handlingen udvikler sig.

I sæson 3 bliver England ramt af økonomiske problemer og en voldsom nationalisme midt i 60’erne, og de royale bliver set efter i sømmene som aristokratiske ledere.

Læs mere, og se traileren til den nye sæson af The Crown

Nailed It! Holiday (sæson 2)


22. november

Så er det bedste bageprogram tilbage med et juletema (og halloween… Og Thanksgiving…) i Nailed It! Holidays anden sæson!

Amatørbagerne møder nye udfordringer, endnu flere ildebrande i mikroovnen, større kager, panik og en masse humor med temakager, der fejler stort. Det bliver både sjovt og panikfyldt, når Nicole Byer gør klar til juledagene med amatørbagere, der ikke helt har styr på, hvad de foretager sig i et køkken.

Merry happy whatever (sæson 1)


28. november

Det her bliver forhåbentligt én af de sjoveste, juleserier, der rammer Netflix! Jeg glæder mig til at se Dennis Quad (Far from Heaven) i rollen som en far, der ikke er helt okay med datterens nye kæreste.

Dennis Quad spiller en viljestærk far, der forsøger at navigere i julestress samtidigt med, at hans datter bringer sin nye kæreste med hjem til jul.

Andre serier på Netflix i november


Mythosæson 1

Sugar Rush Christmas, sæson 1: 29. november

Final Space, sæson 2: 24. november

High Seas, sæson 2: 22. november

Del artikel

Læs mere omNetflix

Andre Serier | Nyheder