Serier | Nyheder

Amanda Collin medvirker i anden sæson af HBO-serien 'House of the Dragon'

Af
Signe Bjørg Granberg
2. maj 2024
Amanda Collin slutter sig til rollelisten som Lady Jeyne Arryn i anden sæson af dramaserien 'House of the Dragon'
Amanda Collin slutter sig til rollelisten som Lady Jeyne Arryn i anden sæson af dramaserien 'House of the Dragon' / Foto:

Del artikel

Den populære fantasy-serie 'House of the Dragon' vender tilbage i juni på Max, og det bliver med ingen ringere end danske Amanda Collin i rollen som Lady Jeyne Arryn.

House of the Dragon er baseret på George R.R. Martins bog Fire & Blood og fortæller historien om House Targaryen 200 år før begivenhederne i fanfavoritten, Game of Thrones.

I anden sæson fortsætter familiestriden – og kampen om jerntronen – og der er gensyn med såvel Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D'Arcy, Eve Best, Steve Toussaint, Fabien Frankel m.fl.

Derudover møder vi i denne sæson karakteren Lady Jeyne Arryn, som Amanda Collin spiller. Hun er både klog, snu og beskytter det land, hun elsker. Hun har aldrig været gift, og efter at have nedkæmpet de rivaliserende konkurrenter forstår hun mere end nogen anden, hvilke udfordringer der er ved at herske i en verden fuld af mænd.

Amanda Collin har tidligere medvirket i HBO-serien Raised by Wolves, og herhjemme kender de fleste hende nok fra film som En frygtelig kvinde, Undtagelsen og Bastarden.

Anden sæson af House of the Dragon får premiere 17. juni på Max.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre Serier | Nyheder