Serier | Nyheder

Anden sæson af 'Hvide Sande' genoptager optagelserne med SF Studios ved roret

Af
Signe Bjørg Granberg
8. januar 2024
'Hvide sande' sæson 2
Anne Louise Hassing og Allan Hyde spiller hovedrollerne i anden sæson af krimiserien 'Hvide Sande' / Foto: Per Arnesen / TV 2

Del artikel

Fans af den populære danske krimiserie 'Hvide Sande' kan ånde lettet op, eftersom TV 2 bekræfter, at anden sæson af serien bliver lavet færdig trods tidligere produktionsstop.

Anden sæson af TV 2's krimiserie Hvide Sande gik i optagelsesstop tilbage i oktober sidste år i forbindelse med produktionsselskabet Deluca Films konkurs. Nu har TV 2 dog bekræftet, at optagelserne bliver genoptaget snarest.

Det bliver SF Studios ved Senia Dremstrup og Caroline Schlüter, der kommer til at producere sæsonen. Ifølge TV 2 mangler der kun fem ugers optagelser. Det forventes, at optagelserne færdiggøres med samme medvirkende og i videst mulige omfang samme hold.

Mette Nelund, fiktionschef i TV 2, siger:

– Jeg ser frem til, at TV 2 kan tage seerne med tilbage til Hvide Sande, og at det er stærke og kompetente kræfter fra SF Studios, der skal sikre, at serien bliver færdig. Sammen med kurator har vi arbejdet på den bedst mulige løsning både for holdet, investorerne og TV 2, og vi er tilfredse med, at arbejdet kan genoptages i løbet af de kommende måneder.

I anden sæson starter en ny fortælling med to nye efterforskere, spillet af Anne Louise Hassing (Krøniken, Badehotellet) Allan Hyde (True Blood).

Anden sæson af Hvide Sande forventes at få premiere på TV 2 og TV 2 Play i 2025.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre Serier | Nyheder

Mest læste