Serier | Nyheder

Både teaser og premieredato til 'Forhøret' sæson 3. er udgivet: Se dem her

AfDaniel Lindekilde Engberg
19. januar 2023
Forhøret sæson 3 teaser
Forhøret / Foto: Henrik Ohsten/Miso Film/Viaplay

Del artikel

Begyndelsen på enden nærmer sig når Christoffer Boe afslutter sin krimiserie 'Forhøret', hvis tredje sæson lige har fået en teaser.

Christinas død og en muligheden for at hun er blevet myrdet har i to sæsoner stået hen i det uvisse. Indtil nu. Der bliver vendt op og ned på Holger Langs (Lars Mikkelsen) verden da han modtager en video, der viser hans protege Christinas mord.

Ligesom de to forhenværende sæsoner, hvor Christinas forældre Bjørn (Ulrich Thomsen) og Susanne (Trine Dyrholm) prøvede at finde frem til sandheden, er det nu Holgers tur til at indlede en række samtaler for at finde frem til morderen.

Se teaseren


Seriens instruktør og medforfatter Christoffer Boe glæder sig til at sætte et ordenligt punktum i denne sidste sæson af Forhøret.

"Endelig kan vi med tredje sæson give svar på, hvem der stod bag mordet på Christina. Det har jeg glædet mig til - ikke mindst fordi det sker i samspil med forrygende Lars Mikkelsen og et overflødighedshorn af dygtige spillere, der laver et brag af en finale" fortæller instruktør Christoffer Boe.

Udover Lars Mikkelsen, så medvirker Pilou Asbæk, Nicolas Bro, Josephine Park, Lene Maria Christensen, Solbjørg Højfeldt og Lars Brygmann også. Derudover medvirker svenske Evin Ahmed (Snabba Cash), Sverrir Gudnason (Elsk mig, Diorama) og norske Jakob Oftebro (Made in Oslo, Hamilton).

Tredje og sidste sæson af Forhøret har premiere på Viaplay d. 19. februar.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: Intet er sjovt i Netflix-komedieserien 'That ’90s Show'

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: 'The Last of Us' bliver et pejlemærke for kommende spilbaserede film og serier

LÆS OGSÅ: Ny trailer til 'The Mandalorian' giver smugkig på seriens nye retning

Del artikel

Læs mere omViaplay

Andre Serier | Nyheder

Mest læste