Serier | Nyheder

Ny trailer til 'The Mandalorian' giver smugkig på seriens nye retning

AfDaniel Lindekilde Engberg
17. januar 2023
Mandalorian sæson 3 trailer
The Mandalorian / Foto: Disney+

Del artikel

Din Djarin og Grogu er tilbage og klar til nye eventyr i 'The Mandalorian'. Det bringer dem forbi både nye og gamle venner og fjender.

Efter at have fuldført sin færd og bragt Grogu tilbage til jedi'erne, for derefter at hente ham tilbage igen i The Book of Boba Fett, er de nu tilbage og klar til nye eventyr.

The Mandalorian kigger dermed mod nye horisonter. Den nye trailer giver første kig på hvad den kommende store plotlinje kommer til at dreje sig om.

Se traileren


Efter at være blevet ekskluderet fra sin klan, for at lade andre se sit ansigt, drager Din til Mandalore for at bede om tilgivelse. Samtidig begynder Din at træne Grogu som man ville en Mandalorian.

Med hvad man næsten kan kalde 'Baby Yoda' æraen af The Mandalorian overstået, er det nu tid til at sætte nye overordnede mål for, hvor serien skal bevæge sig hen. En større Mandalore fokuseret plotlinje har været i udsigten i noget tid, både med Bo-Katan (Katee Sackhoff) og The Darksaber i front. Andre velkendte ansigter som Greef Karga (Carls Weathers) og Giancarlo Esposito som Moff Gideon dukker også op. Esposito har udtalt at denne tredje sæson bliver "Off the chain".

Del artikel

Læs mere omDisney+

Andre Serier | Nyheder