Serier | Nyheder

Bo i Will Smiths hus fra kult-serien 'Rap fyr i L.A.'

AfBuster Kristensen
16. september 2020
Foto: Airbnb

Del artikel

Onkel Phils overdådige palæ fra dengang, Will Smith regerede Los Angeles-forstaden Bel-Air, kan nu lejes.


https://imgix.vielskerserier.dk/2020/09/Airbnb_Fresh_Bedroom.jpg
Foto: Airbnb

Har du altid gået med en drøm om et sorgløst liv hos din rige onkel og tante? Hvor du kan spille basketball i solen året rundt, alt imens du charmerer dig vej gennem samfundets højere lag? Gå i baggy tøj med mønstre, der kan få en Zapp-is til at føle sig kedelig og grå? Det kommer nok aldrig til at ske, sorry. Til gengæld kan du få lov at leve i illusionen for en dag.

Skuespilleren Will Smith, der havde hovedrollen i den ikoniske serie Rap fyr i L.A., har nemlig sat huset, hvor hans karakter Will boede, til leje på Airbnb, skriver udlejningsgiganten i en pressemeddelelse. I anledning af 30-års jubilæet kan private få lov at leje palæet for en dag. Kun for et symbolsk beløb på 30 dollars. Der er dog en lille, minibitte hage.

LÆS OGSÅ: Will Smith bekræfter: Rap fyr i L.A. vender tilbage i ny form

For at leje palæet for en aften er du bare lige nødt til at flytte til Los Angeles. Eller i det mindste få et amerikansk statsborgerskab og en adresse i byen. Grundet Covid-19 er udlejning nemlig desværre kun for borgere i den californiske millionby, men så må du til gengæld heller ikke invitere venner op for at hænge ud eller shoot’e nogle hoops.

Lev som en frisk prins sammen med din bedste homie Jazzy


Når du ankommer til palæet vil du blive budt velkommen af ingen ringere end Jazzy fra serien. Han giver oven i købet en online masterclass i DJ-kunsten. Hvis de scratchende plader ikke har din interesse, så kan du også hoppe i et par fede Jordan Air og spille basket i soveværelset, slænge dig ved poolen eller gå på opdagelse i Wills garderobe.

LÆS OGSÅ: Månedens serietip: 3 gode serier på C More

Bookingen åbner d. 29. september kl. 20. Hvis du ikke helt kan finde tid i din kalender eller ikke har mulighed sidde klar til at booke én af fem pladser, når bookingen åbner, så kan du i stedet se samtlige sæsoner af Rap Fyr i L.A. på Netflix.

LÆS OGSÅ: 4 fantastiske Netflix-serier, du sikkert ikke har set

Del artikel

Andre Serier | Nyheder