Serier | Nyheder

C More opruster med et væld af britiske serier

AfDaniel Lindekilde Engberg
2. maj 2022
Foto: C More

Del artikel

Streamingtjenesten C More har indledt et samarbejde med BritBox, og kan derfor nu tilbyde flere tusinde timers britisk underholdning.


Peaky BlindersKriminalkommissær BarnabyMr. BeanThe Office Top Gear

Originale programmer


StonehouseSuccessionBodyguardThe Thief, His Wife, and the CanoeRay Donovan

I den mere lette og sjove ende har vi Sister Boniface Mysteries med Lorna Watson og Jerry Iwu (Sex Education) og The Confessions of Frannie Langton med Karla-Simone Spence og Jodhi May.

Der er også anmelderroste dramaer som Anne med Maxine Peake i front, og realtiy-serier, herunder den ventede Idris Elba's Fight School.

C More ændrer ikke prisen med tilføjelsen af det nye indhold


"Jeg er meget begejstret over, at C More nu kan tilbyde endnu mere kvalitets indhold med vores nye aftale med BritBox. Det er et perfekt match, da det ekstra indhold vi får, går direkte i tråd med vores eksisterende indhold, som har sin absolutte styrke i nordisk og britisk krimi. Og så er det et kæmpe plus, at alle vores brugere får adgang til BritBox, uden at prisen stiger".

Hvis du abonnerer på C More har du fået et nyt skud indhold at gå i gang med. Britbox er også tilgængelig som selvstændig tjeneste for 79 kroner om måneden eller 599 kroner årligt.

Del artikel

Læs mere omC MoreBritbox

Andre Serier | Nyheder