Serier | Guides

Derfor skal du se 'Ray Donovan: The Movie': 3 grunde til at se det episke punktum for en solid krimiserie

AfChristian Achton Friis
3. marts 2022
Foto: Liev Schreiber som Ray i RAY DONOVAN THE MOVIE. Fotokredit: Cara Howe/SHOWTIME / Paramount+

Del artikel

'Ray Donovan' er blevet fulgt til dørs på Paramount+. Serien, der kørte over 7 sæsoner, har fået en afrunding i form af filmen 'Ray Donovan: The Movie'.


Alle de rigtige beslutninger er blevet truffet, så Ray Donovan: The Movie kommer til sin ret og løfter hele historien videre og væk.

Det er flot og præcist, intenst og nostalgisk. Og her kommer der tre grunde til at se filmen. Mindst én af dem vil motivere dig.

For det første får du set en god film


Ray Donovan: The Movie,

Det er en rå film om smadrede mennesker, der lige akkurat tror på livet. Det er en film om et afsindigt afgørende vendepunkt i en familie, hvor alle har nemt ved at såre og svært ved at elske. Nogle dør, nogle lever og dem, der lades tilbage sitrer over at klare den.

Filmen kan godt ses uden at have set de foregående syv sæsoner. Så får man et poetisk fortalt krimiplot, med åbne spørgsmål. Disse besvares, men giver undervejs en god suspence til handlingen. På den måde kræver denne film noget af sin seer og det kan jeg godt lide.

For det andet får du en flot closure


Ray Donovan: The MovieX-menDon’t look up

Jon Voight (Heat, Mission: Impossible) spiller igen faderen Mike, der med lige dele lusk og fusk, forsømmer sine sønner. Denne karakter får mere kød på i filmen. Han styrer sin verden med fixe ideer bygget på tilgivelse og svigt.

Her i filmen er der skåret ind til benet, så du kun får de essentielle karakterer fra familien med. Det er nært, så følelserne bliver stærkere og tabene ubærlige. Den poetiske retfærdighed vil ramme dig det helt rigtige sted. Du bliver varslet, men alligevel overrasket.

For det tredje kan du få en sjælden god episk oplevelse


Ray DonovanRay Donovan

Hovedpersonen Ray oplever vi første gang i Los Angeles, hvor han er fixer, når de ultrarige og -kendte fejler. Han skyer intet middel og ordner sagerne med afpresning, trusler og list.

Hans familie er vigtig for ham. En forskruet far, tre brødre, en tabt søster, hans kone og børn vil alle have noget, og det får de. Den personlige hverdag lapper hele tiden ind over den professionelle, kriminelle verden. Det er meget spændende og perfekt forløsende.

Find Ray her …


Ray DonovanRay Donovan: The Movie

Og når du alligevel er der, kan du også finde Yellowstone med Kevin Costner, hvor et andet kynisk familiedrama udspiller sig.

Eller afslutningen på Dexter-serien med Dexter: New Blood, der som Ray Donovan, vil forføre dig ind i den kriminelle verden. God fornøjelse på Paramount+.

Om streamingtjenesten Paramount+

Med underholdning for publikum i alle aldre er Paramount+ hjemsted for et massivt katalog. Og med mere end 6.000 serie-episoder og film, giver Paramount+ publikum i alle aldre et bredt udvalg af ikoniske fan favoritter, såvel som nye eksklusive titler.

Tjenesten tilbyder eksklusive titler fra SHOWTIME, CBS og Paramount Studios samtidig finder du en mangfoldig samling af Paramount+ originalserier, eksklusive dramaserier, Paramount-film, det hotteste reality, helt nye store blockbusterfilm samt en god blanding af globalt og lokalt indhold, der spænder over alle genrer.

Paramount+ er den første nordiske streamingtjeneste, der lanceres på Apple TV-kanaler og er desuden tilgængelig via partnerplatformene TV 2 PLAY, YouSee, Telmore og Allente. Tjenesten er også tilgængelig direkte via en ny Paramount+ app, hvor du får de første 7 dage for 0 kr. når du opretter dig som ny kunder. Herefter koster adgangen til al indholdet kun 59,-/md.

Få Paramount+ gratis i syv dage. Bliv kunde her

Del artikel

Læs mere omParamount Plus

Andre Serier | Guides