Serier | Nyheder

Camping eller glamping? Vi har talt med skuespillerne fra den nye DR-serie 'NamaStay'

Af
Signe Bjørg Granberg
20. juni 2024
En del af det imponerende skuespillerhold i DR-serien 'NamaStay'
En del af det imponerende skuespillerhold i DR-serien 'NamaStay' / Foto: Lars Laursen / Aller Media

Del artikel

Hvem er mest til en autentisk telttur, og hvem foretrækker mere komfort? Skuespillerholdet i den nye DR-serie 'NamaStay' fortæller i et videointerview med Vi Elsker Serier, om de er mest på team camping eller glamping.

Den nye DR-komedieserie NamaStay byder på et stærkt ensemble af danske skuespillere, der tæller både erfarne folk som Paprika Steen, Lars Brygmann, Lærke Winther og Peter Gantzler og nyere navne som Amalie Lindegård, Magnus Haugaard, Johannes Nymark, Ellaha Lack, Alexander Clement og Rosemarie Mosbæk.

Serien tager det luksuriøse campingfænomen "glamping" under kærlig behandling og følger ægteparret Charlotte og Andreas Schultz Andersen (Paprika Steen og Lars Brygmann), som åbner et – mere eller mindre – fantastisk glamping-resort.

Derfor syntes vi, det var nærliggende at spørge skuespillerholdet, om de egentlig selv er mest til telt, sovepose og fællesbade eller foretrækker luksusudgaven med et glampingtelt og flottere forhold? Se deres svar her:

NamaStay får premiere 21. juni på DRTV.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre Serier | Nyheder