Serier | Nyheder

Den legendariske HBO-serie 'Sex and the City' kommer nu på Netflix

Af
Signe Bjørg Granberg
25. marts 2024
'Sex and the City'
Den klassiske HBO-serie 'Sex and the City' med Carrie, Charlotte, Samantha og Miranda lander snart hos konkurrenten Netflix / Foto: HBO Max

Del artikel

Det er ikke længe siden, det ville være utænkeligt at se en HBO-serie på Netflix. Men den tid er en saga blot, og nu føjes 'Sex and the City' til listen af HBO-klassikere, der kan streames hos konkurrenten.

Hvilken tv-serie tænker du på, når du hører den ikoniske "HBO-introtone" (I ved, den med myrekrigen og det gamle billedrørs-tv)? For manges vedkommende er svaret nok: Sex and the City.

Og selv om serien stadig er en HBO-serie, og introtonen lyder, som den altid har gjort, kan Sex and the City fra 1. april nu også ses hos HBO Max' store konkurrent, Netflix.

Dog er Sex and the City langt fra den eneste HBO-serie, der er landet hos konkurrenten i løbet af det sidste halve år.

Man har længe haft mulighed for se serier som Insecure, True Blood, Ballers, Six Feet Under, The Pacific og ikke mindst Band of Brothers/Kammerater i krig på Netflix – og mange af serierne har ligget godt til på listen over de mest sete på streamingtjenesten.

Det må være en blandet oplevelse for den gamle HBO-garde hos Warner Media Discovery (som ejer HBO og HBO Max-brandet) at se den ene originalserie efter den anden lande hos det store røde N, men salget af serierne kommer vel sagtens i sidste ende brugerne til gode.

Og mon ikke, publikum er ligeglade med, HVOR de kan se deres yndlingsserier – bare de kan se dem?

Sex and the City kan ses på Netflix fra 1. april og kan også stadig ses på HBO Max.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre Serier | Nyheder