Serier | Nyheder

Der kommer en femte sæson af 'True Detective'

Af
Signe Bjørg Granberg
23. februar 2024
'True Detective'
Det er netop blevet bekræftet, at der kommer en femte sæson af krimiserien 'True Detective' / Foto: HBO Max

Del artikel

Efter succesen med fjerde sæson af 'True Detective', har HBO Max bekræftet, at der kommer endnu en sæson af den populære krimi-antologiserie, og at det igen bliver med Issa Lopez ved roret.

Det er kun få dage siden, sidste episode i fjerde sæson af True Detective løb over skærmen, men alligevel er det nu allerede bekræftet, at der kommer endnu en sæson af serien. Det skriver det amerikanske branchemedie Deadline.

HBO Max har også selv bekræftet, at der er endnu en sæson på vej med en kort teaser på deres sociale platforme.

Fjerde sæson har – i hvert fald på det amerikanske marked – trukket langt flere seere end de tidligere sæsoner af True Detective, og det har nok medvirket til, at HBO Max har indgået en ny kontrakt med sæsonens skaber, Issa Lopez.

Fjerde sæson foregår i Alaska, hvor et hold polarforskere bliver fundet frosset ihjel ude på isen. Hovedrollerne som de to betjente, Danvers og Navarro, der bliver sat til at opklare sagen, bliver spillet af Jodie Foster og Kali Reis. Som altid med True Detective viser det sig, at sagen trække tråde til efterforskernes fortid og til en tidligere, uopklaret sag.

Der er både spænding, gys og ikke så få referencer til den første og banebrydende sæson af True Detective med Matthew McConaughey og Woody Harrelson i fjerde sæson.

Hvorvidt den femte sæson bliver en forlængelse af sæson fire, eller følger en helt ny sag, vides endnu ikke. Det er heller ikke meldt ud, hvornår serien forventes at starte optagelserne.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre Serier | Nyheder