Serier | Nyheder

Der kommer en ny sæson af DR-serien 'Bag enhver mand'

Af
Signe Bjørg Granberg
17. juni 2024
Julie Rudbæk og Jesper Zuschlag under optagelserne til første sæson af serien 'Bag enhver mand'
Julie Rudbæk og Jesper Zuschlag under optagelserne til første sæson af serien 'Bag enhver mand' / Foto: Henrik Ohsten / DR

Del artikel

I det nyeste afsnit af tv-programmet 'Vision' fortæller Julie Rudbæk, at hendes og Jesper Zuschlags populære dramakomedieserie 'Bag enhver mand' er blevet fornyet med endnu en sæson.

I DR-programmet Vision hedder hovedpersonen i det seneste afsnit Julie Rudbæk. Rudbæk er kendt for sit årelange samarbejde med Jesper Zuschlag om titler som Julie og Jesper, 29, Elsker dig for tiden og senest Bag enhver mand.

Vision med Julie Rudbæk
Julie Rudbæk er hovedperson i det seneste afsnit af DR-programmet 'Vision'
Foto: DR

Og kunne man lide Bag enhver mand, er der nu godt nyt, for som Rudbæk afslører i programmet, har DR givet grønt lys til endnu en sæson af serien:

- Vi har fået 'ja' til Bag en mand sæson 2. Det er jo en forløsning, for vi har gået og ventet på det i flere måneder. Sæson 1 gik godt. Publikum var glade. Reaktionerne var gode. DR var glade, hvilket betyder, at de har sat sæson 2 i gang.

Bag enhver mand handler om den erfarne køkkenchef Michael (Jesper Zuschlag), der bliver tvunget til forsvare sin position, da den nye souschef Naja (Julie Rudbæk) vil modernisere hans restaurant, Værk.

Serien undersøger på humoristisk vis de forandringer, som debatten om køn og magt har skabt de seneste år. For hvad betyder den udvikling for, hvordan vi fungerer på arbejdspladsen, og hvad med dem, der slet ikke er interesserede i, at tingene forandrer sig, men hellere ønsker, at alt forbliver ved det gode gamle?

Bag enhver mand
Jesper Zuschlag og Julie Rudbæk gør klar til kamp i 'Bag enhver mand'
Foto: Henrik Ohsten, DR

Foruden Rudbæk og Zuschlag medvirker bl.a. Ann Elenora Jørgensen, Ari Alexander, Sara Fanta Traore, Anders Brink Madsen, Eva Jin & Morten Brovn i første sæson af serien. I mindre roller ses blandt andre Lars Bom, Ditte Hansen og Frederik Cilius.

Hvornår den nye sæson får premiere på DR, vides endnu ikke, men som Julie Rudbæk siger i Vision, bliver der sat et stort maskineri i gang, efter der er blevet grønt lys til sådan en serie:

– Når der bliver trykket på en greelight-knap, går der rigtig mange processer i gang. Det første, vi skal have gjort er at få lagt en plan. Hvornår skriver vi, hvornår optager vi, hvornår sidder vi i posten (postproduktion, red.), hvornår afleverer vi, og hvordan bygger vi det her op?

Vision har tre sæsoner på bagen og har i løbet af programmets levetid haft navne som Emma Sehested Høgh, Simon Kvamm, Jonatan Spang og Melvin Kakooza blandt de medvirkende.

Hele programrækken kan ses på DRTV. Første sæson af Bag enhver mand kan ligeledes ses på DRTV.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre Serier | Nyheder