Serier | Nyheder

Disney+ fejrer sig selv med et hav af streamingpremierer

AfCarina Nørgaard Schou
8. september 2022
Pinocchio Disney+
Pinocchio (stemme af Benjamin Evan Ainsworth) og Tom Hanks som Geppetto i Pinocchio / Foto: Disney+

Del artikel

Pinocchio, Sex Pistols og Mike Tyson. Der er god grund til at blænde op for Disney+ i dag, hvor streamingtjenesten fejrer fødselsdag med masser af nye serie- og filmtitler på den såkaldte Disney+ Day.

Hvert år 8. september holder Disney+ fødselsdag i Danmark og fejrer sig selv med Disney+ Day. Dagen byder naturligvis på en masse nyt indhold. Du kan bl.a. glæde dig til premieren på biopic-serierne Pistol om Sex Pistols og Mike om Mike Tyson. Men også den helt nye og længe ventede live-action-udgave af Pinocchio med Tom Hanks har premiere i dag.

Er du en af dem, der næsten ikke kan holde ventetiden ud, til den kommende Stars Wars-originalserie Andor får premiere 21. september, kan du få et 9 minutter langt smugkig på serien. Også en helt særlig dokumentar om Obi Wan Kenobi i Obi-Wan Kenobi: A Jedi's Return og filmen Thor: Love & Thunder bliver lanceret i dag.

Disse (og mange flere) titler får premiere på Disney+ Day 8. september 2022:

Pistol


Pistol er baseret på Sex Pistols-guitaristen Steve Jones' erindringsbog Lonely Boy: Tales from a Sex Pistol. Det er Oscar-vinder Danny Boyle (Slumdog Mililonaire), der har instrueret og produceret serien. Alle seks afsnit af serien har premiere 8. september.

Mike


Mike er coming of age-fortællingen om den kontroversielle bokser Mike Tyson. Over otte afsnit udfolder serien historien om hans store op- og nedture, om raceforskelle i USA, berømmelse og den amerikanske drøm, som han så ihærdigt løber efter. Fire afsnit har premiere 8. september.

Pinocchio


Eventyret om den lille italienske marionetdukke Pinocchio, der bliver levende og drømmer om at blive en rigtig dreng, og hans skaber Geppetto, er fortalt mange gange før på film. Men sjældent har forventningerne været lige så store som til Disneys live-action-genfortælling med Tom Hanks i rollen som den venlige, men ensomme legetøjsmager, der bygger og opdrager dukken, som var den hans egen søn.

Thor: Love and Thunder


Det seneste skud på Marvel-stammen er Thor: Love and Thunder. I filmen bekæmper Thor den galaktiske morder Gorr the God Butcher, som vil udrydde alle guder. Han får hjælp af Valkyrie, Korg og ekskæresten Jane Foster til at stoppe Gorr, før det er for sent. Chris Hemsworth er Thor, og Natalie Portman er Jane Foster, mens rollen som den onde Gorr spilles af Christian Bale.

Obi-Wan Kenobi: A Jedi's Return


I denne dokumentar kommer du helt ind bagom kulisserne i tilblivelsen af serien Obi Wan Kenobi. Skuespillerne Ewan McGregor og Hayden Christensen fortæller om det frygtindgydende ved at tage fat på og spille de ikoniske karakterer, og du får et godt indblik i det omstændige arbejde med at skabe figurerne, når du kommer med på besøg i rekvisitafdelingen.

Del artikel

Andre Serier | Nyheder