Serier | Nyheder

Er du klar til at krumme tæer 1. søndag i advent? 'Klovn Julespecial' på vej

AfCarina Nørgaard Schou
2. november 2022
Frank Hvam i Klovn julespecial med titlen 'Jul i de gamle træsko'
Foto: TV2

Del artikel

Der er lagt i ovnen til en ordentlig pinlig omgang med Klovn Julespecial, der bliver sendt på TV2 1. søndag i advent. Se det første klip fra afsnittet nedenfor.

I det nye specialafsnit af Klovn, der har fået titlen Jul i de gamle træsko skal Frank og Mia være bedsteforældre. Og det bliver naturligvis ikke uden, at Frank som sædvanlig boner helt ud på cringe-barometret.

I det netop frigivne klip møder vi de vordende bedsteforældre Frank og Mia hjemme i stuen sammen med deres datter og svigersøn. Også de kommende svigerbedsteforældre, spillet af ægteparretparret Lars Mikkelsen og Anette Støvelbæk er på besøg, og rollen som deres søn spilles af Thor Mikkelsen, der også er skuespillerparrets søn IRL.

Klovn julespecial
Billede fra Klovn julespecial ' Jul i de gamle træsko' / Foto: TV2

Datteren har terminsdato 22. december, og der bliver derfor lagt store planer for både, hvor julen skal holdes, og hvordan transporten til hospitalet skal foregå. Frank har selvfølgelig slet ikke tænkt sig at spille en diskret lille birolle i den sag, som der ellers bliver lagt op til.

Medvirkende: Frank Hvam, Casper Christensen, Mia Lyhne, Camilla Lehfeldt, Lars Mikkelsen, Anette Støvelbæk, Thor Mikkelsen og Therese Bilfeldt.

Klovn Julespecial får premiere på TV 2 og TV 2 Play søndag 27. november.

Del artikel

Læs mere omKomedie

Andre Serier | Nyheder