Serier | Nyheder

Euphoria kommer til HBO Nordic

AfJonas
24. maj 2019
(Foto: Euphoria/HBO Nordic)

Del artikel

https://imgix.vielskerserier.dk/2019/05/unnamed-48.jpg
(Foto: Euphoria/HBO Nordic)

I disse Melodi Grand Prix-tider kunne titlen på denne serie godt henlede tankerne på en vis svensk sang med samme titel. Det er dog noget helt andet, der er i spil, når HBO Nordic 17. juni har premiere på den Drake-producerede Euphoria, beskrives sådan her:

"I den nye, barske dramaserie Euphoria følger man en gruppe unge i deres forsøg på at navigere i en verden fyldt med stoffer, sex, identitetsspørgsmål og traumer. Drake er en af ​ seriens executive producenter, og det er Sam Levinson (HBOs The Wizard of Lies), der har skrevet manuskript og instrueret hovedparten af serien.

Euphoria er en coming-of-age-fortælling om 17-årige Rue Bennett (Zendaya), der er narkoman og netop vendt hjem efter at have været på afvænningsklinik. Hun har dog svært ved at lægge stofferne på hylden, og hun kæmper med at finde mening med livet og fremtiden. Hendes liv ændrer sig dramatisk, da hun møder Jules Vaughn (Hunter Schafer), en transpige, der for nylig er flyttet til byen.

Alle episoder er skrevet af Sam Levinson, der også er en af seriens executive producenter. Blandt de øvrige producenter finder man Drake, Future the Prince, Ravi Nandan, Kevin Turen, Hadas Mozes Lichtenstein, Ron Leshem, Daphna Levin, Tmira Yardeni, Mirit Toovi, Yoram Mokady, Gary Lennon og Jim Kleverweis.

Serien er baseret på den israelske serie af samme navn skabt af Ron Leshem og Daphna Levin."

Det ser unægtelig godt ud, og det er altid spændende at se, hvordan temaet afhængighed portrætteres i serier som denne.

Læs også: Aktuelle serier på HBO Nordic i maj

Læs også: Anmeldelse af Game of Thrones sæson 8 - den sidste episode

Del artikel

Læs mere omHBO NordicEuphoria

Andre Serier | Nyheder

Mest læste