Serier | Nyheder

Familien fuldstændig knust: Derfor overvejede Meghan Markle selvmord

AfVi Elsker Serier
15. december 2022
Harry & Meghan Netflix trailer
Fra 'Harry & Meghan' på Netflix / Tekst: Anja Bruneskjold / Se&Hør

Del artikel

Anden del af Netflix-serien 'Harry og Meghan' er blevet frigivet hos streaminggiganten, og allerede i første del, bestående af tre afsnit, satte hertugparret ord på, hvor vanskeligt det hidtil har været at være en del af det britiske kongehus.

Der er ingen tvivl om, at den britiske tabloidpresse tager alle kneb i brug for at få det bedste billede – og Meghan Markle har da også allerede sat ord på, hvordan paparazzifotografer tidligere jagtede hende på gaden i Toronto, hvor hun på et tidspunkt boede i forbindelse med indspilninger til tv-serien Suits.

Men også historierne i sladderspalterne blev flere og vildere, og efter det storslåede bryllup mellem det på tidspunkt royale par i 2018 blev kritikken af det nyeste medlem af det britiske kongehus særligt alvorlig.

Meghan Markle blev kaldt både en diva, “hertuginde besværlig” og "Monster Markle" – og i flere overskrifter i den britiske presse blev hertuginden sat i forbindelse med både stoffer og terrorisme.

Allerede i det opsigtsvækkende Oprah Winfrey-interview sidste år afslørede Meghan Markle, hvordan hun på et tidspunkt overvejede at tage sit eget liv. Noget, hun således også sætter ord på i den nye Netflix-serie:

– Jeg tænkte, at det hele stopper, hvis jeg ikke er her. Og det var det mest skræmmende ved det – jeg tænkte helt klart, lyder det fra Meghan Markle, der havde indset, at folk rent faktisk troede på de historier, der blev skrevet om hende.

Hakkede i livsmodet
Samtidig afslører han, at det var på netop dette tidspunkt, at han begyndte at overveje sin fremtidige rolle i det britiske kongehus.

Harry & Meghan afsnit 1-6 kan ses på Netflix.

Artiklen blev først bragt på Se & Hør. Dette er en redigeret version.

Se traileren til Harry & Meghan del 2


Del artikel

Andre Serier | Nyheder