Serier | Nyheder

Prins Harry taler ud om familiemøde: "Det var skræmmende"

AfVi Elsker Serier
15. december 2022
Harry & Meghan
Fra dokumentaren Harry & Meghan / Foto: Netflix / Tekst: Ritzau/Se&Hør

Del artikel

I den nyeste del af dokumentaren om Meghan og Harry er kritikken rettet mod kongehuset.

Bølgerne gik angiveligt højt, da prins Harry og hustruen Meghan for knap tre år siden fremlagde deres planer om at flytte til udlandet.

Det kom torsdag frem i en Netflix-dokumentar om parret.

Harry beskriver et familiemøde i januar 2020, hvor blandt andre prins William og prins Charles, der siden er blevet konge, deltog.

- Det var skræmmende, at min bror råbte og skreg af mig, og min far (kong Charles, red.) sagde ting, der simpelthen ikke passede, og min farmor sad stille og så til, siger Harry.

De første tre afsnit af dokumentaren Harry & Meghan udkom i sidste uge, og torsdag er de sidste tre afsnit kommet.

Mens der i første halvdel primært blev rettet kritik mod medier og personer uden for kongehuset, så går sidste halvdel mere i kødet på selve det britiske kongehus.
Ved det skelsættende familiemøde i januar foreslog Harry angiveligt, at han og Meghan kunne være "halvt inde og halvt ude" af den kongelige familie.

- Men det stod meget hurtigt meget klart, at det ønske ikke ville blive diskuteret eller debatteret, siger Harry i dokumentaren.

Beskidt spil- William og jeg har begge set, hvad der skete på vores fars kontor, og vi havde lavet en aftale om, at det aldrig skulle ske igen, siger Harry med henvisning til især pressens behandling af prinsesse Diana.

- At jeg så kunne se, at min brors kontor kopierede netop den tilgang, som vi lovede hinanden aldrig at bruge, det var hjerteskærende.

De første tre afsnit af dokumentaren er den seneste uge blevet set i flere timer end nogen anden dokumentar i Netflix' historie.
Harry & Meghan afsnit 1-6 kan ses på Netflix.

Artiklen blev først bragt på Se & Hør. Dette er en redigeret version.

Se traileren til Harry & Meghan del 2


Del artikel

Andre Serier | Nyheder