Serier | Nyheder

Flere danskere på rollelisten i 'True Detective' sæson 4

Af
Signe Bjørg Granberg
5. februar 2024
'True Detective' sæson 4
Den nye sæson af hitserien 'True Detective' udkommer med et nyt afsnit hver mandag på HBO Max / Foto: HBO Max

Del artikel

I det nye afsnit af fjerde sæson af HBO-serien 'True Detective' kunne man spotte endnu en dansk skuespiller på rollelisten.

Den nye og fjerde sæson af True Detective har taget anmelderne med storm, og også vores egen Ann Lind Andersen var begejstret og gav serien fem hjerter ved premieren for en måneds tid siden.

I det seneste afsnit af den spændende krimiserie kunne den vakse seer bemærke, at endnu et dansk navn blev føjet til rollelisten, nemlig Klaus Tange, der blandt andet har haft biroller i serier som Broen, Hvide Sande og Forbrydelsen.

Tange dukker i True Detective op som den mystiske Otis Heiss, der måske kan hjælpe betjentene, Danvers og Navarro (Jodie Foster og Kali Reis) med at opklare den mystiske sag.

Tange er ikke den første dansker, der medvirker i denne sæson. Også den danske skuespiller Kasper Leisner (Bedrag, Gidselstagningen), fik man et glimt af i forrige afsnit som William Wheeler, og derudover medvirker også grønlandske Aka Niviâna Mørch Pedersen, der spiller Navarros søster, Julia, og Angunnguaq Larsen, der spiller Dominic Pitka.

Der kommer et nyt afsnit af True Detective hver mandag på HBO Max. I alt er der 6 afsnit i den nye sæson.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre Serier | Nyheder

Mest læste