Serier | Nyheder

Første kig på 'The Boys' spin-off serien 'Gen V' er kommet: Se det her

AfDaniel Lindekilde Engberg
5. december 2022
Gen V teaser
Foto: Gen V/Amazon Studios

Del artikel

'The Boys' er en af Prime Videos store successer, og nu får den sin første spin-off i form af 'Gen V', hvor det første teaser netop er landet.

Superhelte skal også gå i skole, og der er kun ét sted, hvor unge superhelte får lov til at blomstre. Godolkin University (Ejet af Vought international naturligvis) er stedet hvor unge med kræfter bliver sendt hen for at holde sine akademiske lærdom ved lige. Men vi ved jo godt det ikke er det vigtige her.

Gen V kommer til at følge nye, unge helte mens de konkurrerer om de bedste kontrakter i de mest eftertragtede byer at være helt i. Lige dele college-serie og Hunger Games er måden Amazon beskriver denne nye serie. Med folkene bag The Boys ind over serien, lyder det nok meget rigtigt.

Se teaseren


The Boys har ikke afskyet fra at gøre grin med de politiske bevægelser der gennemstrømmer vesten i disse dage. Nok snarere det modsatte faktisk. Ved at sætte Gen V i et universitet, så er der rig mulighed for at gøre grin med USAs woke-kultur på universiteterne, præcis som vi har set det i The Boys.

Vi får en masse nye ansigter i form af de studerende og fakultetet. De hver især bringer nye superkræfter på banen. Vi bliver dog ikke snydt for gamle ansigter. A-Train, Ashley og instruktøren Adam Bourke der står bag det fiktive hit Dawn of the Seven, er alle sat til at gæsteoptræde i den nye serie.

Del artikel

Læs mere omPrime Video

Andre Serier | Nyheder