Serier | Nyheder

Første kig på 'Westworld' sæson 4 er kommet: Se teaser og premieredato

AfDaniel Lindekilde Engberg
10. maj 2022
'Westworld'
Foto: HBO Max

Del artikel

Efter mere end to års ventetid er 'Westworld' snart tilbage med sin fjerde sæson. Den første teaser er landet, og ventetiden er ikke lang.


Det føles næsten som en evighed siden vi sidst har hørt noget fra Westworld-universet, men pludselig er en ny teaser landet der ikke nok med at give første kig på den nye sæson, og viser premieredatoen.

Allerede d. 26. juni i år lander første afsnit af den nye sæson af Westworld på HBO Max i USA, og som altid er kutymen, så forventes afsnittet tilgængeligt i Danmark samme tid eller dagen efter.

Se teaseren
Teaseren har ingen dialog, men masser af stemning som sangen Perfect Day spiller hen over den brede skare af billeder fra den kommende sæson. Vi får små glimt af karaktererne vi følger og hvor de befinder sig, men meget mere bliver det ikke til.

Tilbage i fjerde sæson af Westworld er bl.a Evan Rachel Wood, Thandiwe Newton, Ed Harris, Jeffrey Wright, Tessa Thompson, Luke Hemsworth, Aaron Paul og Angela Sarafyan som man kan se ud fra teaseren.

Fjerde sæson af Westworld vil består af otte afsnit, og har premiere på HBO Max d. 26. juni i USA, og forventes at have premiere samme dag eller dagen efter i Danmark.

LÆS OGSÅ: Exit' stjerne som frontmand i kommende norsk dystopi-serie

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: 'Our Flag Means Death' er en dybt åndssvag piratserie

LÆS OGSÅ: Nye serier og sæsoner på Netflix i maj 2022

Del artikel

Læs mere omWestworldHBO Max

Andre Serier | Nyheder