Serier | Nyheder

Første officielle trailer til 'House of the Dragon' skruer op for varmen

AfDaniel Lindekilde Engberg
21. juli 2022
Emma D'Arcy som prinsesse Rhaenyra Targaryen i 'House of the Dragon'
Foto: HBO Max

Del artikel

Vi nærmer os hastigt premieren på den nye serie, 'House of the Dragon', sat i GoT-universet, og nu er den første officielle trailer landet.

Med en måned til premieren kommer den første officielle trailer til den kommende HBO Max-serie House of the Dragon endelig.

Sat 200 år før den velkendte kamp om tronen, hvor Westeros så markant anderledes ud. Drager var et velkendt syn, og en Targaryen sad fast plantet på jerntronen. Specifikt er det Viserys Targaryen (Paddy Considine), der hersker over Westeros som en kær konge.

Sådan vil det dog ikke altid være. Viserys er ved at komme op i alderen, og en arving skal overvejes. Der er to åbenlyse valg. Viseryses bror, Daemon (Matt Smith) og Viseryses datter, Rhaenyra (Emma D'Arcy).

Daemon begærer tronen, men lader ikke til at have den samme godhed i sig som sin bror. Rhaenyra har alt på sin plads for at overtage tronen med undtagelse af hendes køn.

Se traileren


Kønskampen har spillet en forholdsvis stor rolle i seriens markedsføring, og denne trailer er ingen undtagelse. Foruden sværdkamp, drager, ild og politiske intriger, så bruger traileren en god mængde tid på at stille spørgsmålstegn ved kvinders rolle i Westeroses samfund.

House of the Dragon er kun den først spin-off til Game of Thrones. Der er planlagt yderligere to, og måske en der vil fokusere på Jon Snow efter begivenhederne i GoT.

House of the Dragon får premiere i Danmark d. 22. august på HBO Max.

LÆS OGSÅ: QUIZ: Hvor godt har du styr på de her serielokationer?

LÆS OGSÅ: 'The Idol' med The Weeknd i front giver et hæsblæsende første kig på den eksplicitte serie

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: 'Outlander' sæson 6 er tiltrækkende, fængende og hed

Del artikel

Læs mere omHBO Max

Andre Serier | Nyheder

Mest læste