Serier | Nyheder

'Game of Thrones' får stor opgradering på HBO Max

AfDaniel Lindekilde Engberg
26. juli 2022
Sean Bean som Eddard 'Ned' Stark i 'Game of Thrones'
Foto: HBO Max

Del artikel

Hit-serien 'Game of Thrones' får en stor opgradering når det kommer til både lyd og billede i den kommende måned.

Teknologien skrider hurtigt frem, og vi er mange år væk fra at VHS var altdominerende på film og seriefronten. Nu til dags kan det være problematisk hvis du vil købe et nyt TV som ikke har 4K opløsning og HDR (High Dynamic Range), der giver mere levende farver.

På streamingtjenesterne dukker flere og flere titler op, der gør nytte af dette og giver det bedste billede og lyd muligt. Nu er tiden så kommet til at en af de mest populære titler i nyere tid får denne behandling.

'Game of Thrones' får den fulde behandling


Game of Thrones

Det vil sige at du kan se Game of Thrones med den bedste billede og lyd, såfremt du har fjernsynet og lydsystemet til det naturligvis. Du skal selvfølgelig også have en streamingenhed der kan streame i 4K, hvilket du kan gøre hvis du har et Smart TV og bruger den indbyggede streamingapp i fjernsynet.

Den eneste måde du før har kunne se Game of Thrones i 4K, var ved at købe det store Blu Ray box set. Nu kræver det snart kun et abonnement til HBO Max. Den kommende spin-off House of the Dragon vil også blive udgivet i 4K, HDR10 og med Dolby Vision og Dolby Atmos.

Del artikel

Læs mere omHBO Max

Andre Serier | Nyheder