Serier | Nyheder

Glæd dig: Ny sæson af 'Limboland' får premiere den 5. april

AfLuna Stjerneby
15. marts 2021
Glæd dig: Ny sæson af 'Limboland' får premiere den 5. april
Foto: Limboland sæson 2/Xee

Del artikel

Med sin forrygende fortællerevne stiller skaberen af Limboland, Rikke Louise Schjødt, skarpt på ungdomslivets mange nuancer og problematikker.

Nu kan du se frem til anden sæson af den anmelderroste ungdomsserie Limboland.

Gennem temaer som venskab, forhold, gruppepres, og selvfortælling, har Schjødt skabt en moderne skildring af det danske ungdomsliv i dag.

LÆS OGSÅ: Fra Super Nintendo til horror: 5 oversete serier, der ikke spilder din tid

Limboland er blevet rost til skyerne, og endda blevet kaldt den danske pendant til den amerikanske hitserie Girls. Udover at vinde prisen for ‘Bedste TV serie - short form’ til TV-Prisen blev Emma Sehested Høeg nomineret til en Robert for sin portrættering af Katrine. Serien er blevet så populær at både Norge og Sverige nu har købt og vist den.

Hvad kan vi se frem til i sæson 2?

Seerne kan opleve nye tilføjelser til persongalleriet, f.eks. bliver en af kvinderne forfulgt af en ukendt person der tilsyneladende ved alt om hende. Vi får også endnu mere indsigt i Katrines og Frejas karakterer, da vi kommer til at møde deres forældre.

Du kan også glæde dig til at opleve nye karakterer, spillet af kendte ansigter som Paprika Steen, Cyron Melville, Christoffer Hvidberg Rønje, Bo Carlsson og Kasper Gattrup.

Den spritnye sæson disker op med otte afsnit i alt. Det første afsnit lander på Xee den 5. april kl. 21.30, og så kan du glæde dig til at se et nyt afsnit hver mandag.

LÆS OGSÅ: Ungdomsserie om sex og forræderi på vej til Viaplay

LÆS OGSÅ: Se teaseren til HBO Max' nye ungdomsserie 'Genera+ion'

LÆS OGSÅ: Podcast: Holder 'Sex and the City' stadig?

Del artikel

Læs mere omXee

Andre Serier | Nyheder

Mest læste