Serier | Nyheder

Hannibal kommer til Netflix – er der mere på vej?

AfLisa Bak Nielsen
25. maj 2020
Hannibal kommer til Netflix – er der mere på vej?
(Foto: Hannibal/AXN)

Del artikel

Snart kan du se eller gense den blodige Hannibal på Netflix. Måske. Den 5. juni bliver alle tre sæsoner af Hannibal nemlig tilgængelige på Netflix i USA.

Nu venter vi spændt på at se, om alle sæsonerne også bliver tilgængelige i Danmark. Men det er måske ikke den eneste nyhed, vi får fra Hannibal.

På sin Instagram-profil har Mads Mikkelsen delt et billede af sig selv og sin famøse karakter, Hannibal Lecter, hvortil han skriver:

Hannibal rammer Netflix til juni: Er Hannibal sæson 4 på vej?”

Alle er klar på en runde mere


Hannibal.

LÆS OGSÅ: Se traileren til The Grudge-serien

Sidste år udtalte seriens skaber, Bryan Fuller, at ingen har opgivet at få serien tilbage. Alle er klar på en runde mere. Det eneste, de mangler, er at få en kanal eller streamingtjeneste til at genoptage serien. Ud fra Mads Mikkelsens opslag kunne det se ud til, at Netflix har bidt på krogen.

Vi venter i spænding


HannibalDen Røde Drage

LÆS OGSÅ: Anmeldelsen af Brews Brothers

Serien fik generelt gode anmeldelser. Ikke mindst på grund af seriens visuelle udtryk samt de eminente skuespilpræstationer af bl.a. Hugh Dancy og Mads Mikkelsen, der spiller hhv. Will Graham og Doktor Hannibal Lecter.

Derfor er vi nok mange, der holder vejret lige nu, mens vi venter på svar. Kan vi snart se alle tre sæsoner på Netflix og endnu vigtigere: får vi også en fjerde og helt ny sæson på Netflix? Vi krydser fingre!

Del artikel

Læs mere omNetflixHannibal

Andre Serier | Nyheder