Serier | Nyheder

HBO-serien 'The Regime' byder på Kate Winslet for fuld udblæsning

Af
Signe Bjørg Granberg
21. december 2023Opdateret 8. februar 2024
'The Regime'
Kate Winslet spiller hovedrollen i den nye HBO-miniserie 'The Regime' / Foto: HBO Max

Del artikel

HBO Max har netop frigivet både premieredatoen og en helt ny teasertrailer på den længe ventede miniserie 'The Regime' med Oscar-vinderen Kate Winslet i hovedrollen. Se traileren her.

Sidst Kate Winslet var aktuel i en HBO-serie, løb hun med Emmy'en for bedste kvindelige hovedrolle. Dengang var det som forpint efterforsker i Mare of Easttown, men i den kommende miniserie, The Regime, ser vi helt nye sider af den alsidige, britiske skuespillerinde.

The Regime fortæller historien om et moderne, europæisk regime (med Kate Winslet som en slags præsident), der i løbet af et år falder fuldstændigt fra hinanden.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Foruden Winslet kan man glæde sig til at opleve Matthias Schoenaerts (Rust and Bone), Guillaume Gallienne (Marie Antoinette), Andrea Riseborough (To Leslie) og Hugh Grant.

Serien er skabt af Will Tracy og instrueret af Stephen Frears og Jessica Hobbs.

The Regime får premiere 4. marts 2024 på HBO Max.

Del artikel

Andre Serier | Nyheder

Mest læste