Serier | Nyheder

'His Dark Materials' vender tilbage med sin sidste storslåede sæson: Se den første teaser

AfDaniel Lindekilde Engberg
11. oktober 2022
His Dark Materials trailer
Foto: His Dark Materials/HBO

Del artikel

Hit-serien 'His Dark Materials' vender tilbage med sin sidste sæson, hvor den endegyldige krig begynder, og første kig på sæsonen er kommet.

Sidste sæson af His Dark Materials er baseret, meget passende, på den sidste bog i serien, The Amber Spyglass af Phillip Pullman. I en verden hvor magi, teknologi og religion alle er sider af samme sag må det profeterede barn Lyra (Dafne Keen) drage ud på en rejse med Will (Amir Wilson), der bærer kniven der kan skære i verden og åbne porte til nye verdener.

De drager hen til et mørkt sted, hvor ingen nogensinde er kommet tilbage fra, de dødes rige. Alt imens den faldne engel Asriel (James McAvoy) begynder krig mos selve himlens rige, dets hersker 'The Auhority' og englene der bor der. Alle vil lære at der er en heftig pris for at redde verden.

Se teaseren


Efter stort set ikke at have været med i anden sæson af His Dark Materials vender Lord Asriel (James McAvoy) tilbage i stor til, når han vil bekæmpe selve himlen og dets folk. Lin Manuel Miranda vender også tilbage som Lee Scoresby.

Serien er baseret på den prisvindende bogserie af samme navn skrevet af den den engelske forfatter Phillip Pullman, og er i Danmark kendt som Det gyldne kompas.

Tredje og sidste sæson af His Dark Materials får premiere på HBO Max d. 6 december i Danmark.

LÆS OGSÅ: 3 nye trailere til Star Trek serierne 'Discovery', 'Picard' og 'Prodigy'

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: 'The Sandman' er et uperfekt mesterværk

LÆS OGSÅ: Nye serier og sæsoner på HBO Max i oktober 2022

Del artikel

Læs mere omHBO Max

Andre Serier | Nyheder