Serier | Nyheder

3 nye trailere til Star Trek serierne 'Discovery', 'Picard' og 'Prodigy'

AfDaniel Lindekilde Engberg
10. oktober 2022
Star Trek: Picard
Foto: Star Trek: Picard/Paramount+

Del artikel

Under New York Comic Con fik vi nye kig på hele tre Star Trek serier bestående af Discovery, Picard og Prodigy. Se alle trailerne her.

Fans af det nye Star Trek har nok at glæde sig til. Under New York Comic Con har vi fået første kig på både femte sæson af Star Trek: Discovery, tredje og sidste sæson af Star Trek: Picard og anden del af den første sæson af den animerede Star Trek: Prodigy.

Se traileren til Star Trek: Discovery sæson 5


Holdet er tilbage i en femte sæson, og er klar til nye eventyrer. Galaksen er fuld af mysterier og efterladte skatte, og USS Discovery rejser i denne sæson ud på en skattejagt af dimensioner.

Star Trek: Discovery lader til i sin femte sæson at tage et skridt væk fra de galaktiske trusler, og fokusere mere på mindre eventyrer.

Premieredatoen til Star Trek: Discovery sæson fem er endnu ikke annonceret.

Se traileren til Picard sæson 3


Star Trek: Picard vender tilbage med sin tredje og sidste sæson. Denne gang samles hele Star Trek: The Next Generation holdet til et sidste eventyr. Picard jages og hverver hjælp fra sin gamle besætning til at besejre denne nye fjende. Gamle ansigter dukker også op som eksempelvis andrioden Lore, Datas tvillingebror om man vil, og det selvbevidste hologram Moriarty, der dukkede op i to afsnit af The Next Generation.

Tredje sæson af Star Trek Picard har premiere d. 16. februar 2023 i USA. Dansk premieredato og streamingtjeneste er endnu ikke annonceret.

Se traileren til Star Trek: Prodigy anden del af sæson 1


Holdet fortsætter sin rejse, denne gang forfulgt af den virkelige Vice admiral Kathryn Janeway som vi kender hende fra Star Trek: Voyager. De møder både nye venner og fjender samt et gensyn med den mekaniske fjende borg'erne.

Star Trek: Prodigy vender tilbage d. 27. oktober i USA, og forventes at have premiere kort efter på SkyShowtime i Danmark.

LÆS OGSÅ: Nye serier og sæsoner på HBO Max i oktober 2022

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: 'Riget Exodus' er både gakket og genial

LÆS OGSÅ: 'Bridgerton' får sin første spin-off - få et smugkig på den nye serie her

Del artikel

Andre Serier | Nyheder