Serier | Nyheder

Hurra! Der er en fjerde sæson af 'The Bear' på vej

Af
Signe Bjørg Granberg
18. marts 2024
'The Bear'
En af tidens allerbedste serier 'The Bear' vender tilbage med både en tredje og fjerde sæson / Foto: FX Networks/Disney+

Del artikel

En af tidens bedste og mest prisvindende serier, 'The Bear', med Jeremy Allen White i front, vender ikke blot tilbage med sæson 3 – nu er 4. sæson efter sigende også på vej.

The Bear har gået sin sejrsgang ved samtlige prisuddelinger den seneste tid, og serien er lige nu i gang med at optagelserne til tredje sæson i Chicago.

Nu forlyder det så fra det amerikanske branchemedie, Variety, at vi ikke blot kan glæde os til premieren på tredje sæson, men at en fjerde sæson også allerede er bekræftet.

Efter sigende skulle optagelserne til fjerde sæson ligge i forlængelse af optagelserne til den igangværende sæson, så der er altså meget mere godt i vente fra Carmy, Sydney, Richie og co.

Nick Grad fra FX Entertainment siger om serien:

The Bear, som imponerede publikum i sin første sæson kun for at nå nye højder i anden sæson, er blevet et kulturelt fænomen. Vi er så stolte af at samarbejde med Christopher Storer, Joanna Calo, Josh Senior og resten af ​​det kreative team, såvel som den geniale rollebesætning med Jeremy Allen White, Ayo Edebiri og Ebon Moss-Bachrach i front.

Anden sæson af serien fulgte Carmen "Carmy" Berzatto (Jeremy Allen White), Sydney Adamu (Ayo Edebiri) og Richard "Richie" Jerimovich (Ebon Moss-Bachrach) i deres forsøg på at forvandle den nussede sandwich-joint til en prestigefyldt restaurant. Det viste sig dog at føre ikke så lidt udfordringer med sig – både professionelt og privat.

Hvad tredje – og fjerde – sæson af The Bear bringer, ved vi endnu ikke så meget om, men det forlyder, at tredje sæson får premiere i juni i USA. Hvornår den så rammer Disney+ her i Danmark, vides endnu ikke, men vi må nok væbne os med lidt mere tålmodighed, hvis serien følger de to første sæsoners lettere forsinkede premieremønster.

Første og anden sæson af The Bear kan ses på Disney+.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre Serier | Nyheder