Serier | Nyheder

Interview med idemændene bag 'Kald mig far': "Man skal se vores serie, hvis man har brug for at grine"

Af
Signe Bjørg Granberg
29. april 2024
Kald mig far
Alex Høgh Andersen og Magnus Haugaard spiller hovedrollerne i og er idemændene bag den nye Viaplay-serie 'Kald mig far' / Foto: Mikael Rieck

Del artikel

Vi fik en snak med de to venner og skuespillere, Alex Høgh Andersen og Magnus Haugaard, i forbindelse med premieren på deres nye Viaplay-serie 'Kald mig far'. Se videoen her.

Kald mig far handler om de to venner, Emil og Viktor (Alex Høgh Andersen og Magnus Haugaard), der har kendt hinanden hele livet. En dag fortæller Viktor imidlertid, at han er blevet kæreste med Emils mor, Helle (Ellen Hillingsø).

Herfra vendes det hele på hovedet, og Emil skal lære at navigere i den nye virkelighed, hvor venskabet, som drengene kendte det, for alvor sættes på prøve.

Pressedag på : Kald mig far
De to hovedrolleindehavere i og idemændene bag 'Kald mig far', Magnus Haugaard og Alex Høgh Andersen
Foto: Mikael Rieck

Idéen til Kald mig far opstod over en stor mængde gin & tonics under Coronanedlukningen i 2020. Det fortæller skuespillerne, Alex Høgh Andersen og Magnus Haugaard, da vi møder dem på Nordisk Film forud for premieren på deres nye Viaplay-serie, som de ikke "kun" spiller med i, men også er idemændene bag.

De to skuespillere er bedste venner privat, og en af de ting, de tit har talt om, er, at selv om de er jævnaldrende, får Magnus (der er yngst), ofte roller, hvor han skal spille ældre. Og det modsatte har gjort sig gældende for Alex.

Derfor gik snakken en dag på, hvornår Magnus mon ville få en rolle, hvor han skulle spille far for Alex, og de jokede med, at Alex ligeså godt bare kunne begynde at kalde ham far nu.

Derfra gik det stærkt, og de to venner fik sat form på idéen, og pludselig sad de til et møde på Nordisk Film, hvorefter serien blev en realitet.

Se interviewet her:

Kald mig far kan ses fra 28. april på Viaplay.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre Serier | Nyheder

Mest læste