Serier | Nyheder

Jeremy Irons får en betydningsfuld rolle over for Jennifer Aniston i ny sæson af 'The Morning Show'

Af
Signe Bjørg Granberg
3. juli 2024
kvindelige seriemakkere
Reese Witherspoon og Jennifer Aniston i 'The Morning Show' / Foto: Apple TV+

Del artikel

Serieflagskibet hos Apple TV+, 'The Morning Show', har fra start været en stjernespækket affære, og i den nye sæson bliver flere store skuespillernavne føjet til rollelisten.

Det har ikke ligefrem skortet på store navne på rollelisten i den prisbelønnede dramaserie The Morning Show, der følger livet på og omkring nyhedsstationen UBA og tv-programmet, The Morning Show.

Ikke blot bliver hovedrollerne spillet af Jennifer Aniston og Reese Witherspoon, men i løbet af de første tre sæsoner har de to stjerner fået følgeskab af bl.a. Steve Carrell, Jon Hamm, Billy Crudup, Mark Duplass, Greta Lee og Julianna Margulies.

I den nye og fjerde sæson bliver et par nye, store navne så føjet til listen. Det afslører det amerikanske branchemedie, Deadline. Der er tale om ingen ringere end Oscar, Emmy, SAG, Tony og Golden Globe-vinder Jeremy Irons, der skal spille Martin Levy – far til Jennifer Anistons karakter, Alex Levy.

Tidligere i år kom det frem, at også den franske stjerne, Marion Cotillard, slutter sig til den nye sæson af hitserien.

Hvornår den fjerde sæson får premiere, vides endnu ikke, men det ligger nok godt ude i fremtiden. De første tre sæsoner af The Morning Show kan ses på Apple TV+.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre Serier | Nyheder