Serier | Nyheder

Krimi-succesen 'Wisting' vender tilbage med gammel kending

AfDaniel Lindekilde Engberg
1. april 2022
Foto: Wisting/Viaplay

Del artikel

Den norske krimiserie 'Wisting' vender tilbage i midten af april, og det bliver en særdeles dyster sæson.


Som sædvanlig følger vi den norske kriminalbetjent William Wisting (Sven Nordin) i en ny markaber sag. Nogen har placeret det afskårede hoved af en unge pige på en pæl midt i byens centrum.

Det er op til Wisting og hans hold at finde gerningsmanden inde endnu et barn forsvinder, noget som viser sig mere problematisk end som så. Wisting bliver sat på sporet af noget af det værste mennesker kan gøre mod hinanden. Han får dog uventet hjælp da en gammel kending, der viser sig i den norske by Larvik.

Se traileren


Som en af overraskelserne er FBI-agenten Maggie Griffin tilbage. Griffin er igen portrætteret af Carrie-Anne Moss, som de fleste nok vil genkende som Trinity i Matrix filmene. Hun har ikke været siden første sæson med undtagelse af noget kort stemmearbejde i anden sæson.

Baseret på den populære bog


Denne tredje sæson er baseret på bogen Natmanden af den norske forfatter Jørn Lier Horst, som er det femte bind i serien om kriminalbetjenten William Wisting.

Trygve Allister Diesen er er tilbage til at instruere tredje sæson og har også fungeret som sæsonens. Med til at adaptere boeg af Horst er manuskriptforfatterne Vegard Steiro Amundsen og Jadranko Mehic.

Tredje sæson af Wisting kan ses på Viaplay fra d. 10. april.

LÆS OGSÅ: Søndagsdramaet 'Ulven kommer' hiver velfortjent pris hjem for bedste serie

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: 'Star Trek: Discovery' samler sig i fjerde sæson

LÆS OGSÅ: Vi Elsker Streaming anbefaler: Gode film til din vinterferie

Del artikel

Læs mere omViaplayWisting

Andre Serier | Nyheder