Serier | Nyheder

Med den nye danske serie 'Evigt' vender Jonas Risvig tilbage til rødderne

Af
Signe Bjørg Granberg
12. januar 2024
'Evigt'
Jonas Risvig er klar med endnu en dansk ungdomsserie, 'Evigt', der får premiere til februar / Foto: Jesper Christensen

Del artikel

Jonas Risvig er en af de dygtigste og mest produktive serieskabere i branchen i øjeblikket, og snart er han klar med den helt nye ungdomsserie 'Evigt', der får premiere på YouTube.

Jonas Risvig har revolutioneret den danske ungdomsserie de senere år med titler som Salsa, Drenge, Centrum og Grænser. Senere i år barsler han med sin første spillefilm, Kontra.

Men inden Kontra rammer biograferne til september, kan vi glæde os til endnu en ungdomsserie fra Risvigs hånd, nemlig serien Evigt, der form- og temamæssigt lægger sig op af Centrum og Grænser.

'Evigt'
Castet i 'Evigt' består af helt nye spillere, som er karakteristisk for Jonas Risvigs projekter
Foto: Jesper Christensen

Jonas Risvig fortæller til Vi Elsker Serier, at han glæder sig til at vende tilbage til rødderne med den nye serie:

– Jeg glæder mig helt vildt til at vende tilbage til kantstenen, hvor dramaet er nært, emotionelt og drevet af de unge spilleres egne historier og takes på vigtige temaer. Efter at have lavet serier på de store platforme, har jeg drømt om at vende tilbage, ligesom vi gjorde med Centrum og Grænser.

Han fortæller endvidere, at serien er skabt i samarbejde med Laila Asingh og Siff Bak, som han også arbejdede sammen med på Salsa:

Evigt er skrevet totalt frit med Laila Asingh og improviseret frem af en flok enormt unge talenter. Og for første gang har jeg instrueret alt i samarbejde med Siff Bak, som skal have en stor del af æren for at trække mig tilbage til villavejene.

Evigt får premiere 11. februar på YouTube.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Læs mere omJonas Risvig

Andre Serier | Nyheder

Mest læste