Serier | Nyheder

Meryl Streep er med i ‘Only Murders in the Building’ sæson 3 - se teaseren her

AfCarina Nørgaard Schou
18. januar 2023Opdateret 31. juli 2023
Meryl Streep fra 'Only Murders in the Building' sæson 3
Meryl Streep

Del artikel

Meryl Streep er med i den kommende sæson 3 af 'Only Murders in the Building'. Det har seriens stjerne Selena Gomez afsløret på Instagram. Nu er teaseren for sæson 3 udkommet.

Der er ellers nok af velkendte navne på rollelisten til 'Only Murders in the Building' i forvejen. Selena Gomez, Steve Martin, Martin Short og mange flere. Men også superstjernen Meryl Streep har sluttet sig til castet. Det afslørede en af seriens hovedroller, Mabel Mora (Selena Gomez), i januar på sin Instagram-profil med nedenstående billede og en video, hvor stjernen vinker glad til publikum.

Meryl Streep, Steve Martin, Paul Rudd, Selena Gomez og Martin Short på set til Only 'Murders in the Building'
(Fra vestre til højre) Meryl Streep, Steve Martin, Paul Rudd, Selena Gomez og Martin Short.
Foto: @selenagomez

Meryl Streep har de senere år gjort sig sig særligt bemærket i serien Big Little Lies, hvor hun er en gennemgående karakter i hele seriens anden sæson. Det fremgår endnu ikke, hvorvidt Meryl Streep får en fast plads i castet, eller om hun blot skal gæsteoptræde i Only Murders in the Building.

Serien handler om tre true-crime-elskende podcasters, der i første sæson løste et mord og i anden sæson bliver hængt ud for at være skyld i et andet mord blandt naboerne i deres bygning på Upper West Side, som de dog også opklarer.

Sæson tre af Only Murders in the Building følger igen Charles, Oliver og Mabel, der nu skal regne ud, hvem der har slået Ben Glenroy (Paul Rudd) ihjel.

Der er endnu ikke annonceret et tidspunkt for, hvornår den nye sæson får premiere på Disney+.

Del artikel

Andre Serier | Nyheder