Serier | Nyheder

True crime detektiverne er tilbage i teaseren til 'Only Murders in the Building' sæson 2

AfDaniel Lindekilde Engberg
29. marts 2022
Foto: Only Murders in the Building/Hulu

Del artikel

'Only Murders in the Building' vender tilbage med en ny efterforskning. Denne gang er det dog mere af nød end interesse.


Only Murders in the Building

Efter begivenhederne i første sæson er Charles (Steve Martin), Oliver (Martin Short) og Mabel (Selena Gomez) nu hængt ud for at være forbundet med døden af formanden for deres boligforening Bunny Fogler.

De tre true-crime fanatikere bliver nødt til at finde den sande morder, men det er ikke nemmere end som så. Det er offentlig viden at de menes at være forbundet med mordet på Bunny, der er kommet en konkurrerende podcast og så skal de forholde sig til alle naboerne der tror de har begået et mord.

Se teaseren


Holdet er samlet igen, men vi når også at få nogle glimt af nye folk i serien. Modellen og skuespiller Cara Delevingne gør sin entre i teaseren, og det samme gør sig gældende for komikeren Amy Schumer der for nylig var vært til Oscar-showet.

Serien er skabt af Steve Martin og John Hoffman (Grace & Frankie). De tjener også som executive producers sammen med Martin Short og Selena Gomez.

Del artikel

Andre Serier | Nyheder

Mest læste