Serier | Nyheder

Min top 5: Bedste serier på Netflix i 2019

AfFreja Hertz Tefcke
12. december 2019
'Unbelievable'
Foto: Netflix

Del artikel

Året (og årtiet) er ved at være slut, og med det siger vi også farvel til ét af de år med de allerbedste serier!

Jeg har derfor samlet min top 5 med serier fra Netflix i 2019, så læs med, og se, om dine favoritter er med.

5. Stranger Things sæson 3


Stranger Things

Særligt sæson 3 var fantastisk i mine øjne, fordi den var så hamrende genkendelig – ikke nødvendigvis et menneskeædende monster fra en anden dimension eller de onde russere, men alt det nye, vores karakterer gennemgik; første kys, første kærlighed, første breakup – alle sammen ting, der er sket for én selv, og det bringer bare en varm følelse i hele kroppen.

Og meget kan man sige, men Dustin og Suzies Never Ending Story er en banger, der kører på repeat hjemme hos mig.

4. The Politician


Serien følger en karriere-dreven ung mand (spillet af Ben Platt), der allerede, mens han er i High School, ved, at han skal indgå i politik – derfor forsøger han at navigere i det egentligt ret voldsomme, politiske landskab, der findes på hans skole.

Det er en sjov, vild og dramatisk serie med fantastisk musik (som fx Ben Platts version af River, der er lige til at hive hjertet ud af brystet), og skuespillet er fuldstændig i top.

3. Sex Education


Sex Education

Serien handler om den unge mand, Otis, der på sin vis er blevet traumatiseret af sin mor. Han er sex-terapeut, og ender selv med at ”hjælpe” folk med diverse seksuelle problemer.

Det lyder jo i bund og grund som et vanvittigt koncept, men der er så meget, der fungerer for serien! Den dykker ned i dybere emner som homoseksualitet, aborter og meget mere, der gør det til en af mine absolut favoritter i 2019.

2. Unbelievable


Unbelievable

Unbelievable handler om en ung pige, der bliver udsat for et seksuelt overgreb, og derefter (i grove træk) ikke bliver troet på af politiet på grund af manglende beviser – samtidigt er sager, der ligner hendes, i gang med at blive undersøgt af to badass politikvinder, der gør alt, hvad de kan, for at fange den mand, der overfalder kvinder i deres hjem uden at efterlade sig spor.

Den er hård, voldsom, gribende og fuldstændig fantastisk. Man skal godt nok have overmenneskelige evner til at koble sine følelser fra, hvis man kan se den uden at blive lidt ramt på ét eller andet tidspunkt. Fuldstændig fantastisk!

1. Mindhunter sæson 2


Mindhunter

Jeg kan næste ikke beskrive, hvor hamrende god sæson 2 er – skiftet i, hvem man følger mest, mødet med Charles Manson og den nye sag i Atlanta, de følger – det hele spiller bare fantastisk godt sammen, og man kan ikke undgå at binge den hele vejen igennem.

Andre, nævneværdige serier på Netflix i 2019

Dead To Me
Living with Yourself
Daybreak
The Witcher (20. December 2019)
The Spy

LÆS OGSÅ: Nye serier på Netflix i december

LÆS OGSÅ: Serier vi glæder os til 2020

Del artikel

Læs mere omNetflix

Andre Serier | Nyheder