Serier | Nyheder

Mine favorit madserier

AfFreja Hertz Tefcke
31. maj 2019
(Foto: Sugar Rush/Netflix)

Del artikel

Mangler du inspiration i køkkenet? Kan du heller ikke finde ud af at bage? Kan du godt lide, når du kan råbe: "DU SKAL IKKE BRUGE FENNIKEL, DIN IDIOT! " til dit tv, når folk propper uanede mængder af fennikel i en ret? Så læs med her, så du kan få den bedste inspiration til et nyt madprogram, du kan følge med i!

The big Family Cooking showdown (Netflix)

Hvis du ikke er faldet over det her søde, sjove og hjertevarmende program, så er du gået glip af noget! Netflix har lavet et program a la Masterchef, hvor familier dyster mod hinanden om at blive Englands bedste hjemmekokke.

Det er både lækker mad, der bliver serveret, sjove og hjertevarme historier der bliver fortalt og selvfølgelig er det – som oftest – et ræs mod tiden, så alle retterne kan nå at komme på bordet, inden tiden løber ud.

Så har de altså også den yngste kok med en Michelin-stjerne med sig, hvilket altid er fedt!

Du kan se 2 sæsoner af The big family cooking showdown på Netflix.

Sugar Rush (Netflix)

Okay, jeg er selv en ret kageglad kvinde, så det her program fik mundvandet til at løbe! Sugar Rush er i bund og grund et program om at bage og pynte kager bedst muligt - på tid. Deltagerne bliver stillet overfor nogle sindssyge opgaver fra tid til anden (sådan helt seriøst, noget af det virker umuligt), og skal oveni hatten klare hele molevitten på tid.

Det handler om at tænke – og bage – hurtigt, for at blive den bedste, og kagerne kan i hvert fald enten inspirere til den næste sammenkomst du holder, eller give dig lyst til slik. Måske begge dele.

Du kan se sæson 1 af Sugar Rush på Netflix.

Masterchef Danmark (Viaplay)

Ja ja, det er en gammel opskrift, når det kommer til Masterchef – nogle dygtige, professionelle kokke finder nogle dygtige hjemmekokke, og får dem til at lave mad på tid. Men Masterchef er simpelthen bare så sjovt at se! Hjemmekokkene er fra hele Danmark, og er super talentfulde, de professionelle kokke er både sjove og gode dommere, og man får altså både skreget med, når kartoflerne koger over og når ens favorit skal i duel.

Desuden får man jo lyst til at lave mad, så helt skidt kan det da ikke være! Hvis du har lyst til et afbræk, kan du med fordel også se den amerikanske version på Viaplay, hvor Gordon Ramsay er en af værterne!

Du kan se 4 sæsoner af den danske Masterchef og 3 sæsoner af det amerikanske Masterchef på Viaplay.

Nailed It! (Netflix)

Endnu et kageprogram, bare med en lidt anden opskrift. Nailed it! – og dens mange spin-offs, der også findes på Netflix - er lidt speciel, fordi deltagerne ikke nødvendigvis kan bage. Eller pynte. Faktisk er pointen med showet, at tingene skal gå galt!

Det er et ret simpelt take på hele bage-genren i TV og det er simpelthen så underholdende – deltagerne sveder over at forsøge at efterligne en kage, en rigtig bager har lavet, mens de har tid på, og værterne er ved at knække sammen af grin næsten hvert afsnit.

Der er faktisk et enkelt afsnit, hvor en af kagerne er så grimme, at kameramanden begynder at græde og svede, fordi han skal holde sin latter inde. Om ikke andet, er det i hvert fald et møghamrende sjovt program!

Læs også: Min top 5: Mest inspirerende kvinder i serieland

Læs også: Aktuelle serier på HBO Nordic i juni

Del artikel

Andre Serier | Nyheder

Mest læste