Serier | Nyheder

Netflix frigiver premieredatoen for 'Vikings: Valhalla'

AfTrine Jerichau Roslev
6. december 2021
Netflix frigiver premieredatoen for 'Vikings: Valhalla'
Vikings: Valhalla. (V til H) Frida Gustavsson som Freydis, Sam Corlett som Leif i episode 101 af 'Vikings: Valhalla' Foto: Bernard Walsh/Netflix © 2021

Del artikel

Netflix har netop afsløret, at Vikings: Valhalla får premiere den 22. februar 2022.

Den kommende 'Vikings'-saga har fået premieredato.
Den nye saga begynder i begyndelsen af 1000-tallet og skildrer fortællingerne om nogle af de mest berømte vikinger nogensinde.

Vi skal således bl.a. møde den opdagelsesrejsende Leif den Lykkelige, spillet af Sam Corlett (Chilling Adventures of Sabrina), hans søster Freydis Eiriksdottir, spillet af Frida Gustavsson (Partisan), samt den nordiske prins Harald Hårderåde, spillet af Leo Suter (Sanditon).

Valhalla blander historisk autenticitet og action


De tre vikinger drager på en episk rejse fra Kattegat til England, hvor de kæmper for overlevelse og ære mod de engelske kongelige, men samtidigt kæmper vikingerne indbyrdes om deres modstridende kristne og hedenske tro.

Serien er baseret på historiske begivenheder og karakterer, men holdet bag har tilsat "drama med vild og medrivende action", skriver Netflix.

Udover de nævnte nordiske skuespillere, har Vikings: Valhalla også Bradley Freegard (Gwaith/Cartref), Laura Berlin (Breaking Even), David Oakes (Victoria), Jóhannes Haukur Jóhannesson (Stella Blómkvist) og danske Caroline Henderson (Julestjerner) på rollelisten.

Få det første kig på 'Vikings: Valhalla'

Del artikel

Andre Serier | Nyheder

Mest læste