Serier | Nyheder

Nikolaj Coster-Waldau skal medvirke i en ny engelsk serie over for 'Happy Valley'-stjerne

Af
Signe Bjørg Granberg
29. november 2023
'Nikolaj Coster-Waldau'
Nikolaj Coster-Waldau under L'Oréal's Spring/Summer 2024 præsentation i Paris. / Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP/Ritzau Scanpix

Del artikel

Den nye dramaserie med titlen ‘King and Conqueror’ begynder optagelserne næste år, og Coster-Waldau skal både spille hovedrollen og instruere et afsnit af serien.

Om ganske kort tid genoptager Nikolaj Coster-Waldau rollen som Martin fra gennembrudsfilmen, Nattevagten, når der er premiere på efterfølgeren Nattevagten dæmoner går i arv.

Og den succesfulde danske skuespiller har meget mere i støbeskeen. Næste år begynder han nemlig optagelserne på CBS Studios' nye periodedrama, King and Conqueror, der er skabt af Michael Robert Johnson (Sherlock Holmes). Det skriver det amerikanske branchemedie, Deadline.

Foruden Coster-Waldau medvirker også James Norton, som de fleste nok kender fra den populære krimiserie Happy Valley.

Serien udspiller sig i det 11. århundrede og handler om Harold af Wessex (Norton) og William af Normandiet (Coster-Waldau). Foruden at spille med i serien skal Coster-Waldau også instruere en episode og producere.

Det vides endnu ikke, hvor serien bliver vist på det danske marked, men eftersom det er Paramount, der har de internationale distributionsrettigheder, er bedste bud nok, at den lander på SkyShowtime.

Del artikel

Andre Serier | Nyheder

Mest læste