Serier | Nyheder

Norske ’Beforeigners’ får en sæson 2

AfBuster Kristensen
7. oktober 2020

Del artikel

Første sæson af den prisnominerede serie Beforeigners tiltræk mange seere og får nu en sæson mere.


https://imgix.vielskerserier.dk/2020/10/unnamed-11.jpg

Serien Beforeigners første sæson løb over skærmen i 2019. Den er produceret af HBO Europe, som den første norske af sin slags. Beforeigners blev en kæmpe seersucces i hjemlandet, hvor den nu også er nomineret til flere priser. Nu kan HBO Nordic bekræfte, at en ny sæson er på vej.

I Beforeigners første sæson begynder mærkværdige personer at dukke op rundt omkring over hele kloden. De mystiske fremmede viser sig at være historiske mennesker fra både nær og fjern fortid. I denne nye verden bliver skjoldmøen Alfhildr makker til den udslidte efterforsker Lars, og sammen forsøger de at løse en mordgåde.

LÆS OGSÅ: Månedens serieanbefalinger

Den kommende sæson har igen Nicolai Cleve Borch og Krista Kosonen i hovedrollerne som den umage efterforskningsenhed, der opklarer forbrydelser i den nye historiske virkelighed. I den nye sæson er det et vidtforgrenet drab på en kvinde fra 1800-tallet, der er den makabre opgave for de to.

’Beforeigners’ har succesfuld duo bag kameraet


Lilyhammer

Bjørnstad og Skodvin udtaler: ”Det var en glæde at samarbejde med instruktør Jens Lien og HBO om første sæson, og vi sætter stor pris på at have fået muligheden for at tage fat på et nyt kapitel af Beforeigners."

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: 'Ind i mørket' bør tage stilling til kilderne

Det vides endnu ikke, hvornår anden sæson af Beforeigners får premiere.

Se traileren til 'Beforeigners' sæson 1


Del artikel

Andre Serier | Nyheder