Serier | Nyheder

Ny, intens trailer til 'Den som dræber - Fanget af mørket' sæson 3 er her

AfDaniel Lindekilde Engberg
3. januar 2023
Den som dræber - Fanget af mørket sæson 3 trailer
Alex Høgh i Den som Dræber - Fanget af mørket / Foto: Miso Film

Del artikel

Så er det snart tid til en omgang god dansk krimi. Den første fulde trailer til 'Den som dræber - Fanget af mørket' sæson 3 er her.

Tredje sæson byder igen på grusomme forbrydelser og forstyrrede sind. Natalie Madueño er tilbage i rollen som Louise Bergstein. Hun bliver bedt om at hjælpe med på en mordsag, da et midaldrende par bliver fundet myrdet på brutal vis foran deres eget hjem.

Simon Sears indtager rollen som den erfarne efterforskningsleder Frederik Havgaard, der har bedt om Louises input til at finde morderen. Det midaldrende par er dog ikke de eneste ofre, og det er kun et spørgsmål om tid før flere lider en makaber skæbne,

Se traileren


Traileren opper intensiteten og viser en tydeligt forstyrret Alex Høgh i rollen som Bjørn. Blodigt skal det nok blive. I denne sæson kommer vi også tættere på Louise, der viser en mere sårbar side frem efter begivenhederne fra hendes sidste drabssag.

"Vi kommer til at se en ny side af Louise, som vi ikke har sat før. En mere sårbar side. Louise har udviklet PTSD efter hendes seneste drabssag og kæmper derfor med angst, men også med at acceptere sig selv og hendes fejl. Hun får en ny kollega, som udfordrer hende på flere planer, og samtidig genoptager hendes far kontakten til hende efter mange år. Så jeg synes, vi kommer tæt på Louise på en måde, som vi ikke har sat før, og det synes jeg er virkelig spændende." fortæller Natalie Madueño om den kommende sæson.

Del artikel

Læs mere omViaplay

Andre Serier | Nyheder

Mest læste