Serier | Nyheder

Ny krimiserie med Josephine Park og Jakob Cedergren får premiere om få dage

Af
Signe Bjørg Granberg
6. november 2023
'Ikke et ord'
Jacob Cedergren og Josephine Park i den nye krimiserie 'Ikke et ord' / Foto: YouSee

Del artikel

Den nye, danske miniserie 'Ikke et ord' er instrueret af Mads Mengel og følger opklaringen af et mordmysterie i den lille danske flække, Vesterløv. Se traileren her.

I Ikke et ord møder vi parret, Charlotte (Josephine Park) og Lars (Jakob Cedergren), der er gledet længere og længere væk fra hinanden, efter at de mistede deres søn for fire år siden.

Lars er træner for byens lokale brydehold, og da stjernebryderen, Liam, pludselig bliver fundet dræbt dagen før årets største brydestævne, bliver Lars hovedmistænkt i sagen. Charlotte står alene med ansvaret for at holde sammen på familien og sig selv, alt imens hun prøver at jonglere hemmeligheder, løgne og spørgsmålet om, hvorvidt hendes mand virkelig er en morder?

Den nye miniserie er skabt af Adam August, Jens Dahl og Christian Bengtson, og alle fire episoder er instrueret af den talentfulde nye instruktør, Mads Mengel.

Foruden Park og Cedergren medvirker blandt andre Jacob Lohmann, Zaki Nobel, Lone Rødbro, Joen Højerslev, Ella Kusk, Omar Zaza og Frederik Emil Mathiasen.

Ikke et ord består af 4 afsnit og får premiere 9. november hos YouSee.

Del artikel

Andre Serier | Nyheder