Serier | Nyheder

Ny norsk thriller-serie på vej fra Netflix

AfBuster Kristensen
9. september 2020
Foto: Ny norsk originalserie instrueret af Harald Zwart/Netflix

Del artikel

Netflix er påbegyndt produktionen af en ny thriller-serie med et strejf af mørk humor. Bag kameraet sidder en internationalt anerkendt instruktør.

En ny norsksproget serie fra Netflix er på vej. Serien har endnu ikke fået en titel, men Netflix afslører i en pressemeddelelse, at den er skrevet af den norske forfatter Petter Holmsen (Oljefondet) og kommer til at bestå af seks afsnit.

I instruktørstolen sidder Harald Zwart, der også stod bag Pink Panther 2 og 2010-udgaven af The Karate Kid. Zwart har tidligere prøvet kræfter med norsk film og instruerede krigsdramaet Den 12. mand fra 2017. Filmen var i øvrigt produceret af samme selskab, Motion Blur, der også står bag den kommende Netflix-serie.

LÆS OGSÅ: Nye serier og sæsoner på Netflix i september 2020: Hilary Swank, Jurassic World og Wallander

Harald Zwart fortæller: ”Jeg er virkelig begejstret for at samarbejde med Netflix på denne originale fortælling. Vi har et fantastisk cast, der består af unge, talentfulde skuespillere, som alle indeholder kombinationen af skandinavisk mystik og mørk humor.”

Et overnaturligt drama med mørk humor


Rollebesætning består af en række unge, norske skuespillere, der herhjemme måske vil være ukendte for mange. I rollen som Live ses Kathrine Thorborg Johansen, mens Odd spilles af Elias Holmsen Sørensen. Derudover medvirker bl.a. Andrée Sørum, Kim Fairchild, Sarah Khorami og Terje Strømdahl.

LÆS OGSÅ: Månedens serieanbefalinger: Nyfortolkning af Kong Arthur, politisk satire og en mystisk miniserie

Den kommende norske dramaserie har endnu ikke en udgivelsesdato, men får efter planen premiere i løbet af 2021. Den udkommer på Netflix.

Del artikel

Læs mere omNetflix

Andre Serier | Nyheder